Οι Ράπτορς καλωσόρισαν τον Βεζένκοφ χωρίς... νούμερο στη φανέλα

Οι Ράπτορς καλωσόρισαν τον Βεζένκοφ χωρίς... νούμερο στη φανέλα

Νίκος Καλαμπάκας 08:23 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 03.07.2024

Με μια δημοσίευση τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/7), οι Ράπτορς καλωσόρισαν τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είδε το όνομά του στα social media των Ράπτορς τα ξημερώματα της Τετάρτης 3/7. Ο πρώην MVP της Euroleague μετακόμισε από το Σακραμέντο στο Τορόντο, ωστόσο το μέλλον του είναι ακόμα αμφίβολο, κάτι που φάνηκε και στη φωτογραφία που συνόδευε το καλωσόρισμά του από τη νέα του ομάδα.

«Σάσα Βεζένκοφ καλωσήρθες» αναφέρει η ανάρτηση των Ράπτορς. Ο Σάσα ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είναι το μέλλον του, κάτι που γνωρίζει και η ομάδα του Καναδά.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Μόναχο και Λειψία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Για αυτό τον λόγο αν παρατηρήσετε τη φωτογραφία στην ανάρτηση, ο Βεζένκοφ εμφανίζεται χωρίς αριθμό στη φανέλα. Αυτό συμβαίνει συνήθως με παίκτες που δεν ξέρουν αν το μέλλον τους είναι συνυφασμένο με αυτό της ομάδας τους.

Λίγη ώρα νωρίτερα, το Τορόντο είχε κάνει ανάρτηση για τον Τζαμάλ Σιντ. Η διαφορά στις δύο φωτογραφίες είναι ότι ο Σιλντ εμφανίζεται κανονικά με αριθμό (23), ενώ ο Βεζένκοφ όχι.

Ο Βεζένκοφ είναι έτοιμος να πάρει τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες την τελική του απόφαση. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει προτάσεις από την Ελλάδα και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όμως είναι κοντά στην επιστροφή του στη χώρα μας. Ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο τι θα κάνει, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν κάνει πρόταση στον παίκτη, ο οποίος αποτελεί φέτος το μήλον της έριδος για τους δύο «αιώνιους αντιπάλους» του ελληνικού αθλητισμού.