Οι Κινγκς δίνουν «γη και ύδωρ» για τον Σιάκαμ - Ο ρόλος του Βεζένκοφ στις διαπραγματεύσεις

Πασκάλ Σιάκαμ / printscreen

Οι Κινγκς δίνουν «γη και ύδωρ» για τον Σιάκαμ - Ο ρόλος του Βεζένκοφ στις διαπραγματεύσεις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:54 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Οι Κινγκς θέλουν να κάνουν δικό τους τον Πασκάλ Σιάκαμ, με τους Βασιλιάδες να ετοιμάζουν ένα πακέτο παικτών προκειμένου να δελεάσουν τους Τορόντο Ράπτορς. Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Οι Κινγκς είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Πασκάλ Σιάκαμ, με τους Βασιλιάδες να ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα άκρος δελεαστικό πακέτο παικτών.

Με την Trade Deadline να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο (8 Φεβρουαρίου), οι Κινγκς φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα τους Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χέρτερ και Ντέιβιον Μίτσελ, μαζί με ένα μελλοντικό pick πρώτου γύρου, ώστε να πείσουν τους Τορόντο Ράπτορς να παραχωρήσουν τον Καμερουνέζο σταρ.

Φέτος ο Πασκάλ Σιάκαμ μετράει 22,2 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 37 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Σάσα Βεζένκοφ δεν είναι μέσα στο πακέτο των παικτών που σύμφωνα με τον Μάικλ Σότο, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Κινγκς.

Αυτό βέβαια δεν λέει απαραίτητα κάτι για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, γιατί από τη μια τον κρατούν οι Κινγκς, αλλά από την άλλη προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα που αγωνίζεται στο «4».

Μένει λοιπόν να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση, αλλά και το εάν ο Σάσα Βεζέκοφ εμπλακεί τελικά και εκείνος στα ανταλλάγματα.