Το σχόλιο του Σβεντ που «δείχνει» μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα

Αλεξέι Σβεντ

i

© Intime

Το σχόλιο του Σβεντ που «δείχνει» μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:52 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 14.08.2024

Ο Αλεξέι Σβεντ φαίνεται πως θέλει να μετακομίσει στο Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα, με ένα σχόλιο του πολύπειρου Ρώσου να βάζει φωτιά στα social media και να ενθουσιάζει τους φίλους των Ερυθρόλευκων.

Το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Αλεξέι Σβεντ δείχνει να προχωράει, με ένα σχόλιο του Ρώσου στο Instagram να δημιουργεί χαμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος δέχθηκε μια επίθεση αγάπης από τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα, σχολίασε στην τελευταία του ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα λόγια του να δείχνουν... πολλά.

«Γεια σας, Σέρβοι φίλοι μου», έγραψε ο Αλεξέι Σβεντ κάτω από την ανάρτησή του, με τους Σέρβους να απαντούνε με ένα κύμα αγάπης και παρότρυνσης να τελειώσει το θέμα και να μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Το σχόλιο του Αλεξέι Σβεντ:

Το σχετικό ποστ του Αλεξέι Σβεντ:

Ο Αλεξέι Σβεντ ξεκίνησε την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ, στη συνέχεια έπαιξε σε Χίμκι και Ντιναμό, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ.

Στο ΝΒΑ φόρεσε τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Χιούστον Ρόκετς και Νιου Γιορκ Νικς. Το 2015 επέστρεψε στη Χίμκι και μετά στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αλεξέι Σβεντ έχει ήδη συνεργαστεί με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον σημερινό προπονητή της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, γνωρίζει πολλούς Σέρβους παίκτες όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς, ο Στέφαν Μάρκοβιτς και όλα δείχνουν πως η υπόθεση της μετακίνησής του στον Ερυθρό Αστέρα έχει όλα τα φόντα για να ολοκληρωθεί θετικά.