Διορθώθηκε ο κλιματισμός στο ΣΕΦ

ΣΕΦ

i

©Intime

Διορθώθηκε ο κλιματισμός στο ΣΕΦ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:21 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 16.06.2024

Το θέμα του κλιματισμού στο ΣΕΦ διορθώθηκε, με τους ανθρώπους το σταδίου να κινούνται με γρήγορες διαδικασίες και να λύνουν το πρόβλημα ενόψει Προολυμπιακού.

 Ευχάριστα νέα έρχονται από το ΣΕΦ, με το πολύ σοβαρό πρόβλημα του κλιματισμού να φαίνεται πως λύθηκε.

Όπως αναφέρουν πηγές του Sportal από το ΣΕΦ, η διοίκηση μπόρεσε να βρει λύσεις και να διορθώσει το πολύ μεγάλο πρόβλημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα στους τελικούς της Stoiximan Basket League, το κλειστό του Φαλήρου να μοιάζει με… φούρνο!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, πραγματοποιήθηκε η απαιτούμενη συντήρηση, ενώ έχει ενισχυθεί η κεντρική μονάδα, προκειμένου να μπορέσει ο μηχανισμός να δουλεύει σε πολύ υψηλότερη ένταση.

Παράλληλα, θα υπάρχει επιπλέον κλιματισμός με 4 εξωτερικές μονάδες, οι οποίες θα λειτουργούν παράλληλα με την κεντρική, ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη δροσιά για τους θεατές και τις ομάδες που θα βρεθούν στο ΣΕΦ.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ και τις αλλαγές που έγιναν στον κλιματισμό, ο οποίος, από τα φιλικά κιόλας, θα τεθεί σε ισχύ, προκειμένου να απολαύσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι το θέαμα στο παρκέ με πολύ καλύτερες συνθήκες από αυτές που είχαμε στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Είναι λογικό πως, επειδή μιλάμε για Ιούλιο (2-7 είναι το Προολυμπιακό) και η θερμοκρασία αναμένεται να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ζέστη θα υπάρχει, όμως, όπως μας μεταφέρουν από το ΣΕΦ, η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη και ουσιαστικά πιο... ανθρώπινη, εν αντιθέσει με το προηγούμενο διάστημα.