Απίστευτος Σέιμπεν Λι: Σταμάτησε στους 43 πόντους και ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση στο BCL!

Σέιμπεν Λι

Απίστευτος Σέιμπεν Λι: Σταμάτησε στους 43 πόντους και ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση στο BCL!

Χρήστος Τσάλτας 23:08 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 09.10.2024

Η απόλυτη καλαθομηχανή, ο Σέιμπεν Λι πήρε τ' όπλο του για ακόμα μια φορά και με τους 43 πόντους που πέτυχε έγραψε ιστορία στο BCL.

Το παιχνίδι της FMP κόντρα στη Μανίσα ήταν μια μεγάλη μπασκετική ραψωδία του Σέιμπεν Λι, ο οποίος στη δεύτερο παιχνίδι του στο BCL δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα σε όλο το εύρος της. Η άμυνα της σερβικής ομάδας δεν είχε απάντηση στο κρεσέντο του πρώην NBAer, ο οποίος με τις εμφανίσεις του δείχνει πως πολύ σύντομα θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κόντρα στην σερβική ομάδα η Μανίσα κατάφερε να φτάσει σε νίκη με 101-97, με τον Λι να είναι ασταμάτητος στα 35 λεπτά που έμενε στο παρκέ, χαρίζοντας μια μοναδική και συνάμα ιστορική μπασκετική παράσταση.

Το κοντέρ στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ έγραψε 43 πόντους με 13-21 σουτ (10/17 δίποντα, 3/4 τρίποντα), αλλά και 14/18 βολές. Παράλληλα είχε 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, αλλά και 3 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Είχε προηγηθεί το παιχνίδι απέναντι στην Μούρθια, στην Ισπανία, όπου μέτρησε 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με 10/14 σουτ, ωστόσο η εμφάνισή του στο Βελιγράδι ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως με τους 43 πόντους που μέτρησε «έπιασε» τον Κίφερ Σάικς στην κορυφή, όσον αφορά τις καλύτερες επιδόσεις στο σκοράρισμα σε έναν αγώνα στο BCL. Ο Λι μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που μέτρησε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με 30+ πόντους, ξεδιπλώνοντας την γκάμα του παιχνιδιού του.

Όλα αυτά εν μέσω μεταγραφικών φημών, καθώς η περίπτωσή του βρίσκεται πολύ ψηλά στο κάδρο για ομάδες της Euroleague, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να δείχνει πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του ως το τέλος της σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!