Ο Σέιν Λάρκιν «ριζώνει» στην Αναντολού Εφές: Ανακοινώθηκε η νέα τετραετής συμφωνία του Αμερικανού! (vids)

Ο Σέιν Λάρκιν «ριζώνει» στην Αναντολού Εφές: Ανακοινώθηκε η νέα τετραετής συμφωνία του Αμερικανού! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:50 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 29.05.2024

Οι φήμες είχαν δημιουργηθεί εδώ και καιρό, όπως και οι αμφιβολίες, αλλά το πρωί της Μεγάλη Παρασκευής η Αναντολού Εφές ξεκαθάρισε τη θέση της και έκανε τα πράγματα... επίσημα. Ο Σέιν Λάρκιν υπέγραψε το νέο του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινουπολης, που τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Μία δεκαετία στην Αναντολού Εφές θα κλείσει ο Σέιν Λάρκιν όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο. Όχι αυτό που είχε μέχρι πρότινος και... εξέπνεε σε λίγους μήνες, αλλά το νέο που υπέγραψε με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον σύλλογο της Τουρκίας το καλοκαίρι του 2018, τότε που εγκατέλειψε το ΝΒΑ για δεύτερη και οριστική φορά και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του για τέσσερα χρόνια ακόμα. Δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

H διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών έγινε γνωστή, αλλά δεν υπήρξε ενημέρωση για το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας. Βέβαια, οι πληροφορίες όλο αυτό το διάστημα συνέκλιναν σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που ξεπερνά (ενδεχομένως και κατά πολύ) τα τρία εκατομμύρια ετησίως.

Μέσα από την Τουρκία όλο το τελευταίο διάστημα ανέφεραν ακόμα και προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων της Εφές ή έστω ένα ποσό που προσεγγίζει αυτό το νούμερο και τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο της Euroleague.

Ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος φέτος έκανε ό,τι μπορούσε για να οδηγήσει την ομάδα του στα Playoffs, αλλά δεν τα κατάφερε, κατέγραψε στην ευρωπαϊκή του σεζόν 16,8 πόντους και 5,1 ασίστ. Ήταν δηλαδή, έκτος σκόρερ όλης της διοργάνωσης, πίσω από τους Μάρκους Χάουαρντ (Μπασκόνια), Μάικ Τζέιμς (Μονακό), Ουέιντ Μπάλντγουιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κίναν Έβανς (Ζαλγκίρις) και Νίκολα Μίροτιτς (Μιλάνο) και όγδοος στις τελικές πάσες.

🔴 ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!