Μια περιουσία για μια courtseat στο Game 7 των Σέλτικς με το Μαϊάμι

TD Garden

i

TD Garden / Printscreen

Μια περιουσία για μια courtseat στο Game 7 των Σέλτικς με το Μαϊάμι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:18 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2024

Μια courtseat στο έβδομο παιχνίδι των Σέλτικς με τους Χιτ κοστίζει... μόλις 35.841 δολάρια!

Πανάκριβα είναι τα εισιτήρια για το Game 7 των Σέλτικς με τους Χιτ!

Για να βρει κάποιος θέσεις στα courtseats θα πρέπει να πληρώσει ένα κάρο λεφτά, καθώς για το αποψινό ματς του Μαϊάμι με τη Βοστώνη, η τιμή φτάνει στα 35.841 δολάρια!

Στους Σίξερς ο Νερς!
NBA

23:49 - 29.05.2023

Στους Σίξερς ο Νερς!

Ο Νικ Νερς θα είναι ο νέος προπονητής των Σίξερς, με την ομάδα της Φιλαδέλφεια να δίνει τα χέρια με τον πρώην προπονητή του Τορόντο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παρά την τρελή τιμή, φαντάζει δεδομένο πως δεν θα πέφτει καρφίτσα στο TD Garden για την ματσάρα της παρέας του Τέιτουμ κόντρα σε εκείνη του Μπάτλερ, με τον νικητή να κατακτά το πρωτάθλημα της Ανατολής και να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Ντένβερ στους τελικούς του NBA!

Αν νικήσουν οι Σέλτικς, θα γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία που επιστρέφει από το 0-3 σε σειρά play-offs και παίρνει την πρόκριση. Πάνε για να πετύχουν δηλαδή κάτι που έμοιαζε ακατόρθωρο πριν από λίγες ημέρες!

Οι Χιτ είχαν βρεθεί μπροστά με 3-0, όμως εν τέλει οι Σέλτικς μπόρεσαν και επέστρεψαν, κάνοντας το 3-3 και πλέον, με τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στους τελικούς του NBA και να διεκδικήσουν το 18ο πρωτάθλημά τους, με το οποίο θα ξεπεράσουν τους Λέικερς και θα γίνουν εκείνοι η ομάδα με τα περισσότερα δαχτυλίδια στην ιστορία του της λίγκας.