Με Σερμαντίνι η Τενερίφη για έκτη χρονιά!

Με Σερμαντίνι η Τενερίφη για έκτη χρονιά!

Γιάννης Πάλλας 19:03 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 24.06.2024

Την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ανακοίνωσε η Τενερίφη

«Άγκυρα» στην Τενερίφη έριξε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι! Ο Γεωργιανός σέντερ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μένοντας για έκτη σερί σεζόν στην ομάδα.

Οι Ισπανοί ενεργοποίησαν την οψιόν για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον παίκτη για τη σεζόν 2024-25 διατηρώντας τον στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έχει ήδη συμπληρώσει πέντε χρόνια στον σύλλογο έχοντας κατακτήσει μία φορά το Basketball Champions League και δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο, ενώ δύο φορές αναδείχθηκε MVP του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τη φετινή σεζόν επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος έχοντας 12 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα, ενώ με την Τενερίφη έφτασε μέχρι τον τελικό του Basketball Champions League, όπου ηττήθηκε από τη Μάλαγα.

Με την παραμονή του στην ισπανική ομάδα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις και τη συνολική παρουσία του, γεγονός που οδήγησε τον Τσους Βιντορέτα στην απόφαση να εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του. Αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό από την διοίκηση.