Ο Σκαριόλο μεταμφιέστηκε και ξεγέλασε -μεταξύ άλλων- και έναν Έλληνα μπασκετμπολιστα! (vid)
i

printscreen

Ο Σκαριόλο μεταμφιέστηκε και ξεγέλασε -μεταξύ άλλων- και έναν Έλληνα μπασκετμπολιστα! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:56 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, τη μέρα των Αγίων Αθώων, μεταμφιέστηκε ως «ο κόουτς Λου από την Μαδαγασκάρη» και επισκέφθηκε τους παίκτες της Μπιλμπάο. Οι περισσότεροι δεν τον πήραν... χαμπάρι στην αρχή. Μεταξύ, αυτών και ο νεαρός σέντερ των Βάσκων, Γιώργος Τσαλμπούρης.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο από τη στιγμή που απολύθηκε από την Βίρτους Μπολόνια -πριν ξεκινήσει η σεζόν- έχει εμπλουτίσει με ελεύθερο χρόνο το πρόγραμμά του. Διότι, η μόνη επαγγελματική του υποχρέωση αυτή τη στιγμή, αφορά στην διαχείριση της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, εκεί όπου παραμένει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της. Επειδή όμως, η εργασία του αυτή είναι εποχική και αυτή την περίοδο κάνει διακοπές βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει ο ίδιος μία μέρα σημαδιακή για την Ισπανία. 

Στις 28 Δεκεμβρίου οι Ίβηρες γιορτάζουν την ημέρα των Αγίων Αθώων, που αφορά μία εορτή και μία κατάσταση -λίγο πολύ- όμοια με την γνωστή μας Πρωταπριλιά. Δηλαδή, σκαρώνονται φάρσες και σκηνικά που στόχο έχουν να μπερδέψουν και να εξαπατήσουν κόσμο και κοσμάκι. 

Αυτό ακριβώς έκανε ο Ιταλός τεχνικός και συγκεκριμένα επέλεξε να επισκεφτεί το Μπιλμπάο και την ομάδα μπάσκετ της πόλης, στην οποία αγωνίζεται και ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Το αποτέλεσμα της φάρσας του ήταν ξεκαρδιστικό!

Μασκαρεύτηκε, έβαλε μαλλιά και μούσια, έγινε αγνώριστος και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μπάσκετ της ομάδας από την Χώρα των Βάσκων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αρχικά πέρασε απαρατήρητος καθώς καθόταν μόνος κι έρημος στις κερκίδες του προπονητικού γηπέδου. Λίγο αργότερα όμως, κατέβηκε στο παρκέ και άρχισε το... show! 

Οι προπονητές της Μπιλμπάο ήταν... μιλημένοι, αλλά οι παίκτες ανυποψίαστοι. Κι όταν ήρθε η στιγμή της γνωριμίας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο άρχισε την παράσταση. 

«Καλησπέρα, με λένε Λούσιους, μπορείτε να με φωνάζετε κόουτς Λου και είμαι προπονητής ψυχικής υγείας εδώ και πολλά χρόνια», είπε για αρχή και όταν αποκάλυψε την καταγωγή του κάποιοι άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πήγαινε... καλά! «Είμαι από τη Μαγαδασκάρη», ανέφερε και «έρχομαι από τις ΗΠΑ. Εκεί δούλεψα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αυτό που πιστεύω είναι πως το μυαλό μπορεί να κάνει τη διαφορά». 

Η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να κλείσει το 2023 με την είσοδό της στην «εξάδα»
EUROLEAGUE

10:21 - 29.12.2023

Η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να κλείσει το 2023 με την είσοδό της στην «εξάδα»

Η 17η αγωνιστική της EuroLeague είναι και η τελευταία για το ημερολογιακό έτος που ολοκληρώνεται και το τελευταίο χρονικά ματς αφορά στην αναμέτρηση της Μονακό με την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο.

Ακολούθως, τους έβαλε να κάνουν... περίεργες ασκήσεις με σκοπό να «ακούσει» του μύες των παικτών και να τους ενεργοποιήσει τα τσάκρα. Ένας από τους πρώτους που τον κατάλαβε ήταν ο Άλεξ Ρέγιες, ο οποίος κάποια στιγμή δεν άντεξε και είπε: «Μην μου πείτε πως δεν μοιάζει με τον Σκαριόλο». Μέχρι τότε είχαν δημιουργηθεί αρκετές απορίες στους περισσότερους, ανάμεσά τους και στον Γιώργο Τσαλμπούρη, ο οποίος για ώρα προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει... 

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-65: Άμυνα και Τζέριαν ήταν... Grand! - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!