Ο Μιλουτίνοφ οικοδόμος, ο Πετρούσεφ τενίστας και o Νίκολα Γιόκιτς... άλογο! (vid)

Ο Μιλουτίνοφ οικοδόμος, ο Πετρούσεφ τενίστας και o Νίκολα Γιόκιτς... άλογο! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:59 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 28.06.2024

Οι παίκτες της εθνικής Σερβίας προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και προς το παρόν η ένταση δεν έχει ανέβει. Κάνουν προπονήσεις, αλλά έχουν και χρόνο για... χιούμορ. Κι έτσι απάντησαν σε μία ερώτηση: Τι θα ήταν ή τι θα έκαναν στη ζωή τους, αν δεν ήταν μπασκετμπολίστες;

Η Σερβία δεν έχει κανέναν λόγο να αγχώνεται προς το παρόν. Την ώρα που πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω των Προολυμπιακών Τουρνουά, εκείνη απλώς θα προετοιμάζεται όλο τον Ιούλιο για το ταξίδι στο Παρίσι.

Οι Σέρβοι έχουν πάρει απευθείας την πρόκριση, καθώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, τότε που έχασαν στον τελικό από την Γερμανία, ενώ αυτή τη φορά στη μεγάλη διοργάνωση θα έχουν και τη βοήθεια του τρεις φορές MVP του NBA και πρωταθλητή με τους Ντενβερ Νάγκετς το 2023, Νίκολα Γιόκιτς.

Στο πλευρό του βρίσκονται άλλοι τέσσερις NBAer, αλλά και δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Οι τρεις τους κυριαρχούν θα... γεμίσουν την ρακέτα των «Πλάβι» με πολύ ταλέντο, αλλά προς το παρόν, ειδικά ο Μιλουτίνοφ και ο Γιόκιτς, το έχουν ρίξει στην... πλάκα.

Η Μπάγερν σκέφτεται τον Σπανούλη για αντικαταστάτη του Λάσο
EUROLEAGUE

13:45 - 28.06.2024

Η Μπάγερν σκέφτεται τον Σπανούλη για αντικαταστάτη του Λάσο

Δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, ο Ρόμπερτ Χεσέλ και ο Ρούπερτ Φαμπίγκ, εστιάζουν στον Βασίλη Σπανούλη και θεωρούν πως αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Μπάγερν για την αντικατάσταση του κόουτς Πάμπλο Λάσο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους τέθηκε ένα ερώτημα: Τι θα ήταν ή τι θα έκαναν στη ζωή τους, αν δεν ήταν μπασκετμπολίστες; Οι απαντήσεις τους ήταν διασκεδαστικές...

Ο Γιόκιτς εμφανίστηκε στο πλάνο παρέα με τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος διάλεξε το επάγγελμα του οικοδόμου για την αφεντιά του. Γεγονός που ξένισε μιας και οι υπόλοιποι επέλεξαν κάτι με μικρότερη σωματική κούραση. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα ήταν τενίστας, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι των Σάρλοτ Χόρνετς γιατρός, ο Νίκολα Γιόβιτς των Μαϊάμι Χιτ μηχανόβιος, ενώ ο Joker χωρίς καμία έκπληξη αποκρίθηκε: «Αν δεν έπαιζα μπάσκετ, θα ήθελα να ήμουν άλογο»!