Το μπάζερ-μπίτερ του Γιουλ από... το σπίτι του! (vid)

Το μπάζερ-μπίτερ του Γιουλ από... το σπίτι του! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 16:40 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 20.10.2024

Ο Σέρχιο Γιουλ σημείωσε άλλο ένα σπουδαίο καλάθι στην καριέρα του, αφού κατάφερε να βρει στόχο σχεδόν από την μια άκρη στην άλλη, στο ματς της Ρεάλ με την Χιρόνα.

Όχι ότι δεν το έχουμε ξαναδεί από εκείνον, αλλά δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Ο Σέρχιο Γιουλ προσέθεσε στην πλούσια συλλογή του άλλο ένα «τρελό» καλάθι, αυτή τη φορά από το τρίποντο... της απέναντι πλευράς!

Αυτό συνέβη στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου του αγώνα της Ρεάλ με την Χιρόνα, κατά την διάρκεια του οποίου οι Μαδριλένοι δεν αντιμετώπισαν τρομερά προβλήματα και κατάφεραν να επικρατήσουν με το άνετο 95-76.

Παρακάτω το αδιανόητο καλάθι του Γιουλ:

Αυτό ήταν το ένα από τα τρία συνολικά τρίποντα που σημείωσε ο Γιουλ στο εν λόγω ματς και μοιάζει κάπως άδικο να μετρά το ίδιο με τα... απλά και καθημερινά τρίποντα, λίγο πιο πίσω από τα 6,75.

Η φάση αυτή βέβαια είχε παρόμοιο vibe με ενός εκ των πιο ιστορικών και τρελών καλαθιών στην σύγχρονη ιστορία του μπάσκετ, τότε που το είχε βάλει από το ίδιο περίπου σημείο κόντρα στην Βαλένθια.

Το καλάθι αυτό βέβαια ήταν μεγαλύτερης σημασίας, αφού μπήκε στο τέλος του ματς και χάρη σε αυτό η Ρεάλ πήρε τη νίκη κόντρα στην Βαλένθια, από την οποία μάλιστα έχανε.