Σφαιρόπουλος: «Ευλογία ο Τεόντοσιτς για κάθε προπονητή»!

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

Alexandar Dimitrijevic ©Sportal

Σφαιρόπουλος: «Ευλογία ο Τεόντοσιτς για κάθε προπονητή»!

Γιάννης Πάλλας 22:25 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 15.06.2024

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Μίλος Τεόντοσιτς

Στη συνεργασία που είχε με τον Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mozzart. Ο Έλληνας τεχνικός με την αρωγή του έμπειρου γκαρντ οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας (ABA Liga).

«Ο Μίλος είναι μια ευλογία για κάθε προπονητή γιατί είναι πολύ ταλαντούχος και επειδή έχει ισχυρή προσωπικότητα και η ευκαιρία να προπονήσω αυτόν τον τύπο παίκτη είναι μεγάλη τιμή για μένα. Γνωρίζω τον Μίλος από τότε που ήταν 19 ετών, όταν εγώ ήμουν βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό ήρθε και ήθελα να τον βοηθήσω στην αρχή, ήταν η πρώτη του ομάδα εκτός Σερβίας» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Στη συνέχεια χτίσαμε μια σχέση και ξανασυναντηθήκαμε. Ήμουν βοηθός προπονητή στην ΤΣΣΚΑ. Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο χάσαμε την EuroLeague, αλλά όλες οι άλλες σεζόν ήταν υπέροχες.

Kερδίσαμε πολλά παιχνίδια και συνεχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας, όταν ήρθα εδώ, πρώτον, είμαι χαρούμενος που τώρα τον έχω ως πρώτο προπονητή, και δεύτερον, με ξέρει, τον ξέρω και η συνεργασία μας ήταν και συνέχισε να είναι εξαιρετική και όλα ήταν προς όφελος της ομάδας μας».

Ο Έλληνας τεχνικός μέσα από αυτή τη συνέντευξη του στη Mozzart αναδεικνύει την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Μίλος Τεόντοσιτς με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό στα πρώτα βήματα του παίκτη, στην ΤΣΣΚΑ και πλέον στον Ερυθρό Αστέρα.