O πόνος ψυχής του Σφαιρόπουλου βλέποντας τις πυρκαγιές της Ρόδου

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

© Intime

O πόνος ψυχής του Σφαιρόπουλου βλέποντας τις πυρκαγιές της Ρόδου

Sportal newsroom 09:40 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 14.08.2024

Παρακολουθώντας τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ρόδο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που έχει συνδεθεί με το νησί και με τον Κολοσσό θέλησε να εκφραστεί και να συμπαρασταθεί στον κόσμο που υποφέρει...

Στην Ρόδο βρέθηκε το 2008 και παρέμεινε μέχρι το 2011. Συνδέθηκε με την ομάδα του Κολοσσού, στην οποία ανέλαβε ουσιαστικά για πρώτη φορά στην καριέρα του τον ρόλο του πρώτου προπονητή. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε πάρει ανάλογο χρίσμα και στον ΠΑΟΚ το 2001 για ένα μικρό χρονικό διάστημα , αλλά στην πραγματικότητα με την ομάδα του νησιού των Ιπποτών άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα ποιοτικά δείγματα της δουλειάς του ως επικεφαλής του πάγκου. 

Οι σχέσεις του και με την ομάδα, αλλά και με τον τόπο παραμένουν φιλικές και συναισθηματικές και τώρα που ο 56χρονος Θεσσαλονικιός κόουτς παρακολουθεί το σκηνικό κόλασης που έχουν στήσει οι καταστροφικές πυρκαγιές πραγματικά συγκινημένος ένοιωσε την ανάγκη να εκφραστεί.  

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)
NBA

09:06 - 25.07.2023

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)

Μαζί με την κοπέλα του ο 23χρονος Σέρβος των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, επέλεξε να κάνει διακοπές στη Ρόδο και έμπλεξε ανάμεσα στις φλόγες. Η Τιάνα Σουμάκοβιτς μέσω instagram κατέγραψε τις περιπέτειες του ζευγαριού στο νησί των Ιπποτών.

«Πέρασα τρία πανέμορφα χρόνια στη Ρόδο», θυμήθηκε σε σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Σφαιρόπουλος και ακολούθως εξήγησε το πως νοιώθει: «Με πόνο ψυχής παρακολουθώ την ανυπολόγιστη καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στο νησί. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που συμβαίνει. Κουράγιο στους φίλους Ροδίτες και σε όλους όσοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα».