Σφαιρόπουλος: «Ο τραυματισμός του Μπολομπόι είναι σοβαρός»

Γιάννης Σφαιρόπουλος - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Σφαιρόπουλος: «Ο τραυματισμός του Μπολομπόι είναι σοβαρός»

Μετά την δραματική νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μπουντούτσνοστ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι αλλά και τον -όπως φαίνεται- σοβαρό τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι

Το ματς της Μπουντούτσνοστ με τον Ερυθρό Αστέρα, το βράδυ της Δευτέρας (21/10) στην Μοράτσα, ήταν επεισοδιακό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 75-73 σε ένα ματς με πολύ ένταση. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν μπορούν να χαρούν αυτή την νίκη. Αυτό, γιατί είδαν έναν εκ των κορυφαίων της σεζόν έως τώρα, Τζόελ Μπολομπόι, να τραυματίζεται και να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Όταν είδαν τον σέντερ του Ερυθρού Αστέρα να κρατά το γόνατό του, όλοι κατάλαβαν πως η ζημιά είναι μάλλον σοβαρή. Το ίδιο είδε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για τον Αμερικανό ψηλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Δεν ξέρουμε ακόμη τον βαθμό, θα το μάθουμε μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Τρίτη. Δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε το αποτέλεσμα εξαιτίας του προβλήματος του Τζόελ.

Δεν μιλάω συχνά για ατομικές επιδόσεις, όμως απόψε ο Νέντοβιτς ήταν σπουδαίος, έβαλε μεγάλα σουτ, πήρε την ευθύνη και μας οδήγησε στην νίκη».

Ο Μπολομπόι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν, με τον τραυματισμό του να είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα (που έτσι και αλλιώς ψαχνόταν ανέκαθεν για έναν ακόμη ψηλό). Ο 30χρονος μετρά φέτος 12.5 πόντους (69% στο δίποντο, 100% στο τρίποντο, 50% στις βολές), 9.2 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα μπλοκ ανά 24:57 σε τέσσερις αγώνες της EuroLeague