«Στη Μπάγερν Μονάχου ο Φρανσίσκο»

O Φρανσίσκο σε πλάον από το ΑΕΚ - Περιστέρι

i

©Intime

«Στη Μπάγερν Μονάχου ο Φρανσίσκο»

Νίκος Καλαμπάκας 22:27 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 14.08.2024

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Γαλλία.

Για συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Σιλβέν Φρανσίσκο κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες γαλλικά ΜΜΕ.

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου που είναι διεθνής με τη Γαλλία φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Βαυαρούς και τη νέα σεζόν θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο επίπεδο, αφού οι «κόκκινοι» της Γερμανίας αγωνίζονται στην Euroleague.

Ο Φρανσίσκο τη σεζόν που πέρασε έκανε εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι. Ο Γάλλος γκαρντ ήταν ένας από τους κύριους λόγους της εξαιρετικής πορείας της ομάδας των δυτικών προαστίων, αφού μαζί με τον Ντένμον αποτελούσαν την γραμμή του πυρός στην επίθεση του Περιστερίου.

Οι εμφανίσεις του με τους «πρίγκιπες» στο BCL τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη χώρα του, η Μπάγερν κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του και πλέον το μόνο που μένει ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του, είναι οι ανακοινώσεις.

Ο Φρανσίσκο είναι Γάλλος, όμως έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Φλόριντα. Τα καλοκαίρια του τα περνάει εκεί αφού είναι και κάτοχος αμερικανικής υπηκοότητας. Όνειρό του ήταν να καταφέρει να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Euroleague και πλέον, η Μπάγερν του Λάσο του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πολύ κοντά σε Σίκμα ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:01 - 12.07.2023

Πολύ κοντά σε Σίκμα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Λουκ Σίκμα, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά, όμως δεν έχει επέλθει ακόμα η οριστική συμφωνία.

Με το Περιστέρι έφτασε φέτος μέχρι τον τελικό του ελληνικού κυπέλλου, ενώ η ομάδα του στο πρωτάθλημα αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στο πέμπτο ματς των ημιτελικών των playoffs.