Σίνγκλετον: «Ο Μπαρτζώκας είναι αυθεντικός, όμως στο παιχνίδι υπάρχει ο δρόμος του ή κανένας δρόμος»
i

© Intime

Σίνγκλετον: «Ο Μπαρτζώκας είναι αυθεντικός, όμως στο παιχνίδι υπάρχει ο δρόμος του ή κανένας δρόμος»

Sportal newsroom 16:36 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.08.2024

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίον συνυπήρξαν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Έχει γίνει ρουτίνα τις τελευταίες μέρες να μιλάνε στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στην Euroleague, γεγονός που αναγκάζει πρόσωπα της λίγκας, αθλητές, προπονητές, ακόμα και τους τζένεραλ μάνατζερς των ομάδων, να αφήνουν ένα κολακευτικό σχόλιο στις δηλώσεις τους. 

Η δουλειά που κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο μεγάλο λιμάνι της χώρας τυγχάνει καθολικής αποδοχής και τελευταίος στη λίστα που μίλησε με τα καλύτερα για τον κόουτς του Ολυμπιακού, είναι ο Κρις Σίνγκλετον. Ο παίκτης της Εφές και ο κόουτς της ελληνικής ομάδας συνυπήρξαν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2015-2016, όταν οι Ρώσοι είχαν φτάσει μέχρι το Final Four της Euroleague

Όταν ο Μπαρτζώκας συνάντησε τον Αταμάν, μέσα από τον... φακό του Sportal (gallery)
EUROLEAGUE

19:05 - 04.02.2023

Όταν ο Μπαρτζώκας συνάντησε τον Αταμάν, μέσα από τον... φακό του Sportal (gallery)

Εστιάσαμε στους δύο κορυφαίους προπονητές της γενιάς τους και στους δύο πιο εκφραστικούς ανθρώπους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο φωτογραφικός φακός του Sportal βρέθηκε στο ΣΕΦ για να απαθανατίσει τη μεγάλη συνάντηση. Ιδού τα αποτελέσματα…

«Πάντα το λέω ότι είναι προπονητής των παικτών. Ξέρει πότε ένας παίκτης χρειάζεται ξεκούραση και πότε πρέπει να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνει. Είναι ένας από τους πιο προσιτούς προπονητές προς όλους τους παίκτες», είπε αρχικά ο Σίγκλετον.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του προπονητή του Ολυμπιακού, ο Σίνγκλετον επισήμανε: «Την ίδια στιγμή είναι και αυστηρός. Δίνει τις δικές του εντολές. Είναι ακόμη ή ο δικός του δρόμος ή κανένας δρόμος. Θα σε ενημερώσει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή όταν παίζεις άσχημα. Είναι ευθύς, δεν κρύβει τα συναισθήματά του. Είναι αυθεντικός. Δεν μπορείς να το πεις αυτό για άλλους ανθρώπους».

Tags: