Απόλυτη αποθέωση για Ντοντσιτς, γιούχα για Μπρουκς

Λούκα Ντόντσιτς

i

FIBA

Απόλυτη αποθέωση για Ντοντσιτς, γιούχα για Μπρουκς

Χρήστος Τσάλτας 15:46 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Σλοβενία και Καναδάς συγκρούονται στον τελευταίο προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, με τον Λούκα Ντόντσιτς να γνωρίζει την αποθέωση κατά την παρουσίαση των ομάδων. Αντίθετο κλίμα για τον Μπρουκς που δεν έτυχε θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους που βρίσκονται στη Μανίλα.

Αναμφισβήτητα το μεγάλο αστέρι του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, κάτι που έγινε ξεκάθαρο με το... καλημέρα και στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με τον Καναδά, που θα δώσει σε μια από τις δύο ομάδες ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αρχηγός της Σλοβενίας είναι πολύ αγαπητός, κάτι που φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια της χώρας του στο τουρνουά.

Ο ηγέτης της ομάδας του Σέκουλιτς φιλοδοξεί το μεσημέρι της Τετάρτης 9/6 να οδηγήσει τους Σλοβένους στα ημιτελικά και στην προσπάθειά του αυτή θα έχει πολλούς συμμάχους, κάτι που φάνηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πριν τον αγώνα.

Την ώρα που ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ο κόσμος σηκώθηκε και του χάρισε ένα δυνατό standing ovation. Ο Ντόντσιτς ανταπέδωσε την... αποθέωση με ένα δυνατό χειροκρότημα και στη συνέχεια πήγε δίπλα στους συμπαίκτες του.

Αντίθετο ήταν το κλίμα για τον Ντίλον Μπρουκς. Ο Καναδός που «σκότωσε» την Ισπανία και χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του για τα προημιτελικά δεν έτυχε ανάλογης υποδοχής.

Όταν ο παρουσιαστής αναφώνησε το όνομά του, ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα, δείχνοντας την ξεκάθαρη προτίμησή του στον Σλοβένο σταρ.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιος παίκτης από τους δύο θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντόντσιτς έχει κερδίσει τις καρδιές των μπασκετόφιλων!

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.