Οι Σλοβένοι βάζουν 18 φορές τρίποντα από το... σπίτι τους πριν το φιλικό με την Ελλάδα (vid)

Λούκα Ντόντσιτς

Οι Σλοβένοι βάζουν 18 φορές τρίποντα από το... σπίτι τους πριν το φιλικό με την Ελλάδα (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 17:58 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.08.2024

Απίστευτα πράγματα από τους Σλοβένους που έβλεπαν στην προπόνησή τους το καλάθι... βαρέλι και ευστόχησαν σε 18 σουτ από το κέντρο!

Η Σλοβενία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ελλάδα (2/8) στο πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας ανάμεσα στις δύο χώρες και οι παίκτες της ομάδας φαίνεται ότι έχουν βρει... τρελό ρυθμό στα μακρινά σουτ.

Οι συμπαίκτες του Λούκα Ντόντσιτς ακολούθησαν το... παράδειγμά του και στην προπόνηση σούταραν από το κέντρο, ευστοχώντας σε 18 σουτ!

Και αν για το μεγάλο αστέρι των Ντάλας Μάβερικς αυτό αποτελεί ρουτίνα, οι Πρέπελιτς και Ντράγκιτς εξέπληξαν τους συμπαίκτες τους όταν μιμήθηκαν τον αρχηγό τους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία της Σλοβενίας, οι τρεις Σλοβένοι καταφέρνουν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι από το κέντρο του γηπέδου σε 18 σουτ που επιχείρησαν.

Σλοβενία και Ελλάδα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη διοργάνωση που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου στα γήπεδα της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων.

Πριν από το Μουντομπάσκετ οι δύο ομάδες έχουν κανονίσει δύο φιλικά. Το πρώτο διεξάγεται στην έδρα των αντιπάλων μας αύριο, Τετάρτη 2 Αυγούστου, ενώ δύο μέρες μετά, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ντόντσιτς και της παρέας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το ματς, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ.