Χωρίς Νίμπο η προεπιλογή της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Τζος Νίμπο

Χωρίς Νίμπο η προεπιλογή της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Νίκος Καλαμπάκας 13:19 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 05.06.2024

Δείτε τις επιλογές του Σέκουλιτς για την εθνική Σλοβενίας που θα διεκδικήσει στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εθνική ομάδα της Σλοβενίας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ. Χωρίς τον Νίμπο οι επιλογές αφού ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς ανακοίνωσε ότι ο νατουραλιζέ της ομάδας θα είναι ο Μάικ Τόμπεϊ.

Με 16 παίκτες η προεπιλογή των Σλοβένων για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ. Ο ομοσπονδιακός κόουτς της ομάδας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς έκανε τις επιλογές του και από αυτές απουσιάζει ο Τζος Νίμπο, αφού ο εκλέκτορας των Σλοβένων προτίμησε τον Μάικ Τόμπεϊ για τη θέση του σέντερ.

Η Σλοβενία θα βρίσκεται σε όμιλο μαζί με τις Κροατία και Νέα Ζηλανδία στο τουρνουά του ΣΕΦ, εκεί όπου η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο.

Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά και οι νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

H 16αδα της Σλοβενίας:

Λούκα Ντόντσιτς, Μάικ Τόμπι, Γιάκα Μπλάζιτς, Μίχα Τσερκβένικ, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Ζόραν Ντράγκιτς, Γκρεγκόρ Χόρβατ, Αλεξέι Νίκολιτς, Τίμπορ Μίρτιτς, Έντο Μούριτς, Μπίνε Πρέπελιτς, Κλέμπεν Πρέπελιτς, Λέον Στέργκαρ, Λούκα Στσούκα, Γιαν Σπαν.