Διαδικτυακή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη σύζυγο του Σλούκα, Μαρία Δαρσινού

Σλούκας - Δαρσινού

Διαδικτυακή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη σύζυγο του Σλούκα, Μαρία Δαρσινού

Sportal newsroom 18:59 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 14.08.2024

Η οργή σε μερίδα φίλων του Ολυμπιακού ξεχειλίζει μετά την απόφαση του Κώστα Σλούκα να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, με μερικούς εξ αυτών να ξεσπούν χωρίς προφανή λόγο, στη σύζυγο του κορυφαίου άσου, στο Instagram.

Στην εποχή των social media, που ο έλεγχος είναι ελάχιστος και τα… νερά παραμένουν στη χώρα μας αχαρτογράφητα σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουν και περιστατικά τα οποία πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλους.

Τελευταίο κρούσμα και θύμα διαδικτυακής επίθεσης και bullying, εκτός από τον ίδιο τον Κώστα Σλούκα, που έχει διαβάσει και έχει ακούσει πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες αρχικά λόγω της απόφασής του να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία να αποδεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού, είναι η σύζυγός του.

Ο κορυφαίος άσος είναι παντρεμένος, έχοντας πολλά χρόνια σχέση με τη Μαρία Δαρσινού και αμφότεροι δεν έχουν δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή για οποιοδήποτε σχόλιο που αφορά στην προσωπική τους ζωή, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα μπροστά στον «τυφλό» οπαδισμό.

Έτσι, λοιπόν, τα τελευταία 24ωρα, μετά την… κακώς αναμενόμενη επίθεση που δέχεται σε διαρκή ροή ο Κώστας Σλούκας, τα «πυρά» δεν έχει γλιτώσει ούτε η σύζυγός του, παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει εκφραστεί δημόσια και ούτε έχει προκαλέσει ποτέ.

Μάλιστα, η Μαρία Δαρσινού έχει αποφύγει κάθε μόνιμη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες μέρες, παρ’ όλα αυτά, οι «μαχητές του πληκτρολογίου» έχουν βρει πεδίο δράσης σε προηγούμενες αναρτήσεις της συντρόφου του 33χρονου γκαρντ.

Αν υπάρχει κάτι αισιόδοξο σε όλη αυτή την καταδικαστέα κατάσταση; Υπάρχουν μερικοί φίλοι των «ερυθρολεύκων» που καταδικάζουν τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί τονίζοντας ότι υπάρχουν και όρια.

Όταν παίζεις το χαρτί του επαγγελματισμού φροντίζεις να μην είναι σημαδεμένο

Όταν παίζεις το χαρτί του επαγγελματισμού φροντίζεις να μην είναι σημαδεμένο

Ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Ως επαγγελματίας, καλά έκανε. Κάπου εδώ όμως ξεκινά και μια σειρά από ζόρικα ερωτήματα, με προφανείς ωστόσο απαντήσεις. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.