Το «ευχαριστώ» του Σλούκα στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω instagram

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Το «ευχαριστώ» του Σλούκα στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω instagram

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:33 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού κι ευχαρίστησε τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία σπουδαία σεζόν! Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας και το Super Cup. Φυσικά έδωσαν το «παρών» για δεύτερη σερί χρονιά στο Final 4 της Euroleague, κι έφθασαν μία ανάσα από την κατάκτηση της τέταρτης ευρωπαϊκής κούπας στην ιστορία τους. 

Ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού τη σεζόν που μας πέρασε σε Ελλάδα κι Ευρώπη είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο «Σλούκι Λουκ» πρόσφερε και το highlight της σεζόν στη Euroleague, με το buzzer beater τρίποντό του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς στα play off της διοργάνωσης. 

https://www.youtube.com/watch?v=AoX0pL8D6Hw

Λίγες ώρες μετά τη φιέστα και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση των τριών τίτλων ο Κώστας Σλούκας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον απολογισμό της φετινής σεζόν. 

Έδειξε παραμονή ο Σλούκας – Η χειρονομία που «φωτογραφίζει» ανανέωση συμβολαίου (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:07 - 17.06.2023

Έδειξε παραμονή ο Σλούκας – Η χειρονομία που «φωτογραφίζει» ανανέωση συμβολαίου (vid)

Πολύ κοντά στην παραμονή του στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι είναι ο Κώστας Σλούκας, κάτι που έδειξε ο ίδιος ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» κατά την είσοδό του στο παρκέ του ΣΕΦ.

«Ένα πραγματικά αδιανόητο ταξίδι, για φέτος έφτασε στο τέλος του. Ιδιαίτερη η φετινή συνύπαρξή μου με ολους αυτούς τους απίθανους τύπους οπου μοιράστηκα αποδυτήρια, γήπεδα, όμορφες στιγμές και φυσικά τίτλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας στηριξαν απ την αρχή μεχρι το τέλος. Μία ΟΜΑΔΑ πραγματική», έγραψε ο Κώστας Σλούκας.