Η τρομερή ατάκα του Ομπράντοβιτς που θυμήθηκε ο Σλούκας και έκανε άπαντες να γελάσουν (vid)

Η τρομερή ατάκα του Ομπράντοβιτς που θυμήθηκε ο Σλούκας και έκανε άπαντες να γελάσουν (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 13:27 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 20.09.2024

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, έκανε άπαντες να γελάσουν με μια ατάκα, την οποία δανείστηκε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ερωτηθείς αν μπορεί να γραφτεί πιο ωραία ιστορία από την περσινή, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού: «Η περσινή ήταν μαγική χρονιά. Αλλά αυτό που μετράει είναι το τώρα και το μέλλον. Είμαστε στην αρχή νέας σεζόν. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως ζεις από τους τίτλους. Ζεις με την πίεση. Το παρελθόν, όπως έλεγε και ο αγαπημένος μου προπονητής κ. Ομπράντοβιτς είναι... φσσσσστ, παρελθόν. Όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον. Είμαστε εδώ για το μέλλον».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ανάμεσα τους ο γιος του αείμνηστους ιδιοκτήτη των «πρασίνων» και νυν μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τον αγαπημένο προπονητή του πατέρα του!

Βέβαια, όταν ήρθε η ώρα των αγωνιστικών πρωταγωνιστών, τότε ο Κώστας Σλούκας πήρε τον λόγο και πριν μιλήσει για την ομάδα, αναφέρθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το όνομα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ», είπε για αρχή και εξήγησε πως δεν πρόκειται απλώς για μία μεγάλη μορφή, αλλά «για τον πατριάρχη της Παναθηναϊκής ιδέας».

Μετά από 20 χρόνια

Τέλος πρόσθεσε πως «είναι ξεχωριστό που φέτος το τουρνουά στη μνήμη του γίνεται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Στόχος είναι να απολαύσει ο κόσμος και οι παίκτες αυτό που θα συμβεί σε έναν ιστορικό χώρο». Ταυτόχρονα όμως, θα γίνει... κάτω από τα αστέρια. Τελευταία φορά που ο Σλούκας έπαιξε μπάσκετ σε ανοικτό γήπεδο θυμήθηκε πως ήταν πριν από 20 χρόνια! «Πρέπει να ήμουν 13 χρονών την τελευταία φορά». Βέβαια αυτό είχε συμβεί κάπου στη Θεσσαλονίκη και όχι σε αρχαιολογικό χώρο.