Σλούκας non-stop μετά το Βερολίνο: «Μην λες τα όνειρά σου, δείξ' τους τα»

Σλούκας non-stop μετά το Βερολίνο: «Μην λες τα όνειρά σου, δείξ' τους τα»

Ηλίας Λαλιώτης 11:43 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 29.05.2024

Νέο «χτύπημα» από τον Κώστα Σλούκα με μήνυμα μέσω του Instagram για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού και του ίδιου στο Βερολίνο και την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο απόλυτος ηγέτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το απέδειξε σε φίλους και «εχθρούς» με μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις Έλληνα παίκτη σε τελικό της EuroLeague.

Ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και μαζί με όλα τα άλλα μεγάλα αστέρια που έφεραν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Έργκιν Αταμάν οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης! Στον 7ο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα εκατομμυρίων φιλάθλων του, αλλά και των ίδιων τους των εαυτών. Άλλωστε και για τον Κώστα Σλούκα η επικών διαστάσεων φετινή επιτυχία του Παναθηναϊκού ήταν η απόλυτη δικαίωση και μια απάντηση στα πικρόχολα σχόλια που δεχόταν από το περασμένο καλοκαίρι.

Με ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός του Τριφυλλιού έστειλε το μήνυμα για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου, αλλά και για όσα έρχονται.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Σλούκας ανέβασε φωτογραφίες από τον τελικό του Final 4 στο Βερολίνο με το τρόπαιο της EuroLeague, γράφοντας: «Μην λες τα όνειρά σου, δείξτ' τους τα», ενώ συνόδεψε το post με επτά αστέρια, όσα και τα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού.