Σλούκας: «Θεωρώ πως θα προλάβω το Final 4 - Δεν κατάλαβα γιατί με αποδοκίμασαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε» (vid)

Κώστας Σλούκας

Σλούκας: «Θεωρώ πως θα προλάβω το Final 4 - Δεν κατάλαβα γιατί με αποδοκίμασαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε» (vid)

Sportal newsroom 19:33 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:08 - 29.05.2024

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την πορεία του τραυματισμού του, το Final 4, αλλά και τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Φενέρμπαχτσε προς εκείνον.

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει τις θεραπείες, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να δίνει το παρών σε καμπ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και να μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ για τη χρονιά που διανύει και όχι μόνο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, στην πορεία του τραυματισμού του, στο Final 4, αλλά και στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Φενέρμπαχτσε προς εκείνον στο ματς του πρώτου γύρου της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας:

«Η αδερφή μου έχει σηκώσει εδώ πρωταθλήματα και είχε μια επιτυχημένη πορεία στον Παναθηναϊκό. Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να παίζω κι εγώ στον Παναθηναϊκό.

Θα προλάβω θεωρώ. Έχω ένα πρόβλημα στον γαστροκνήμιο, όμως κάνω καθημερινά θεραπείες και πιστεύω θα είμαι εντάξει στον ημιτελικό με τη Φενέρ. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, έχω εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θεωρώ πως με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό.

Ναι είναι ιδιαιτερότητες. Και η σχέση μου με τη Φενέρμπαχτσε. Όπως καταλαβαίνετε, φέτος στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε αποδοκιμάστηκα, για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Λόγω του ότι σκόραρα πέρσι ένα πολύ δύσκολο καλάθι με την πρώην ομάδα μου. Από εκεί και πέρα οι ιδιαιτερότητες με τον Καλάθη και τον Παπαγιάννη είναι επίσης υπαρκτές, αλλά δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο μυαλό μου. Υπάρχει στο μυαλό μου μόνο να αγωνιστούμε με πάθος και να πάρουμε την πρόκριση που θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Αυτό που είχα πει με τον πρόεδρο θα μείνουν μεταξύ μας. υπάρχουν οι φιλοδοξίες, όπως και το όραμα που υπάρχει για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Το όποιο θέλω να πιστεύω πως αρχής γενομένης από την Παρασκευή θα περάσουμε στον τελικό και από εκεί και πέρα θα παίξουμε για 40 λεπτά τις πιθανότητές μας για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».