Σλούκας: «Τα χαμένα ριμπάουντ και άστοχες βολές μας στέρησαν τη νίκη»

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Σλούκας: «Τα χαμένα ριμπάουντ και άστοχες βολές μας στέρησαν τη νίκη»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:36 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 14.08.2024

Στα χαμένα ριμπάουντ και τις βολές που δεν αξιοποιήθηκαν στο τέλος, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ, ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς τους στο ΣΕΦ και ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στα σημεία που έφεραν την ήττα, τονίζοντας ότι τα ριμπάουντ που μάζεψε η φενέρ και οι χαμένες βολές στο τέλος, στέρησαν τη νίκη από την ομάδα του.

Αντέδρασε ο Ντόρσεϊ χαιρετώντας το ΣΕΦ! (vid)
EUROLEAGUE

23:58 - 28.04.2023

Αντέδρασε ο Ντόρσεϊ χαιρετώντας το ΣΕΦ! (vid)

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με σκορ 82-78, ισοφάρισε τη σειρά της με τους «ερυθρόλευκους» σε ένα παιχνίδι που «σφραγίστηκε» από καλάθι του Τάιλερ Ντόρσεϊ που έπειτα από αυτό, χαιρέτησε τους φίλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα του Ολυμπιακού στο Game 2: 

«Είχαμε κάποια «νεκρά» διαστήματα σε όλο το ματς και βάλαμε τη Φενέρ στο ματς. Χάσαμε κάποιες διαφορές, χάνοντας τα ριμπάουντ. Χάσαμε και κάποιες βολές στο τέλος. Γνωρίζουμε πως είναι πλέι οφ, παιχνίδια μιας κατοχής. Πηγαίνουμε πλέον για να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα».

Για το τι έπρεπε να κάνει καλύτερα ο Ολυμπιακός: 

«Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και δώσαμε δεύτερες επιθέσεις. Δεν στέκομαι στις τελευταίες φάσεις. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχε και η Φενέρ κάποια μεγάλα σουτ, όπως και καλές επιλογές στο τέλος. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα για να πάρουμε μια νίκη. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τις ελπίδες των Πειραιωτών να κάνουν break στην Πόλη: 

«Είναι μια πολύ δυνατή έδρα. Μετά το διπλό θα έχουν περισσότερο παλμό. Δείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε άλλη μια φορά».