Σλούκας: «Το ταλέντο σου καθορίζει τι μπορείς να κάνεις, το κίνητρό σου καθορίζει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις»

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/©Intime

Σλούκας: «Το ταλέντο σου καθορίζει τι μπορείς να κάνεις, το κίνητρό σου καθορίζει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις»

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κώστας Σλούκας ανέβασε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram μαζί με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την περσινή σεζόν.

Πανέτοιμος για τη νέα σεζόν και την επίτευξη νέων στόχων είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της περσινής χρονιάς για τους «πράσινους», συνδυάζοντας την πρώτη χρονιά του στο «τριφύλλι» με την κατάκτηση της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω των socila media λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας δημοσίευσε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την περσινή σεζόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συνόδευσε την ανάρτησή του με την εξής λεζάντα: «Το ταλέντο σου καθορίζει τι μπορείς να κάνεις. Το κίνητρό σου καθορίζει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις. Η στάση σου δείχνει πόσο καλά τα καταφέρνεις».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!