Ο Τζαλίν Σμιθ από την Παρτίζαν βρέθηκε στην Μπαχτσεσεχίρ

Ο Τζαλίν Σμιθ από την Παρτίζαν βρέθηκε στην Μπαχτσεσεχίρ

Γιάννης Πάλλας 17:35 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 13.07.2024

Η Μπαχτσεσεχίρ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Τζαλίν Σμιθ μετά την αποχώρηση του από την Παρτίζαν

Στην Τουρκία και την Μπαχτσεσεχίρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαλίν Σμιθ (30χρ., 1.93), μετά την αποχώρηση του από την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που διαθέτει κροατικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως νατουραλιζέ, δεν τα βρήκε με την Παρτίζαν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και έτσι μετακινήθηκε στον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος την ερχόμενη σεζόν θα συμμετάσχει και στο EuroCup.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Τζαλίν Σμιθ είχε 6.7 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 10 παιχνίδια της EuroLeague με την Παρτίζαν, στην οποία πήρε μεταγραφή στα μέσα της σεζόν από τη Βίρτους Μπολόνια.

Η ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού είναι γεγονός για τη Σερβική ομάδα, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήθελε να τα αλλάξει όλα στο σύλλογο, προκειμένου να κάνει ένα restart, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τζαλίν Σμιθ δεν είχε κάποια σημαντική επιρροή στο παιχνίδι της Παρτίζαν γι’ αυτό και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του, προκειμένου να μετακινηθεί στην τουρκική ομάδα.

Η Παρτίζαν αναζητά τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της νέας σεζόν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να κινηθεί στοχευμένα, προκειμένου να έχει ένα ρόστερ, όπως το φαντάζεται ο ίδιος και με την μαχητικότητα που θέλει να βλέπει στο παρκέ για 40 λεπτά στα παιχνίδια της ομάδας ειδικά στην Euroleague.

Ο Σαμοντούροφ και οι άλλοι: Αυτοί είναι οι παίκτες που αξίζει να δεις στο Πανευρωπαϊκό Νέων (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

17:14 - 13.07.2024

Ο Σαμοντούροφ και οι άλλοι: Αυτοί είναι οι παίκτες που αξίζει να δεις στο Πανευρωπαϊκό Νέων (vid)

Το EuroBasket U20 σηκώνει αυλαία κι εκτός από την Εθνική ομάδα και τα «αστέρια» που συμμετέχουν, υπάρχουν διάφορα... διαμαντάκια που ξεχωρίζουν και στους υπόλοιπους συλλόγους που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.

Άλλωστε, η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν καθόλου καλή για τον σύλλογο, αφού έμεινε μακριά από τον στόχο που ήταν η διεκδίκηση μιας θέσης στο Final Four.