Σοκ με Γκιστ στην Ουρουγουάη, αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό

Τζέιμς Γκιστ

Σοκ με Γκιστ στην Ουρουγουάη, αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό

Χρήστος Τσάλτας 14:05 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 14.08.2024

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα συνεχίσει στην Πενιαρόλ, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πριν από περίπου 2 μήνες ο Τζέιμς Γκιστ προσπάθησε να κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την Πενιαρόλ για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, παίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης.

Εκεί «αντάμωσε» με τον άλλοτε πλέι μέικερ της Μπασκόνια και της Ουνικάχα Μάλαγα, Τζέισον Γκρέιντζερ, συνθέτοντας ένα δίδυμο με... αύρα Euroleague. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε ο Αμερικανός άσος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ουρουγουάη και αφού έπαιξε τα πρώτα του παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, «λαβώθηκε». Πιο συγκεκριμένα, υπέστη ζημιά στον αχίλλειο, η οποία δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν με την ομάδα από την Λατινική Αμερική.

Κάπως έτσι, η πορεία του Γκιστ έληξε πρόωρα και άδοξα στην Πενιαρόλ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του, την ώρα που ο έμπειρος φόργουορντ θα μπει σε διαδικασία αποκατάστασης, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος είτε για το φινάλε της σεζόν, είτε για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.