Σοκ με τον γιο του ΛεΜπρόν: Υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο γήπεδο!

Μπρόνι Τζέιμς

Σοκ με τον γιο του ΛεΜπρόν: Υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο γήπεδο!

Χρήστος Τσάλτας 17:41 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Ο Μπρόνι Τζέιμς «πάγωσε» τον πλανήτη, καθώς κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης υπέστη καρδιακή ανακοπή, σωριάστηκε στο παρκέ και σήμανε συναγερμό από την πρώτη στιγμή. Ποια η κατάστασή του.

Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της προπόνηση του Μπρόνι Τζέιμς τη Δευτέρα. Ο μεγάλος γιος του ΛεΜπρόν, που την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο NCAA με το South California, σήμανε... συναγερμό.

Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της προπόνησης σωριάστηκε στο έδαφος, καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αμέσως το ιατρικό προσωπικό έπεσε πάνω του για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η εξέλιξη αυτή σόκαρε άπαντες, από τους συμπαίκτες του, έως τους ανθρώπους των Trojans που αντίκρισαν ένα πρωτοφανές θέαμα. Άλλωστε σε όλες τις προηγούμενες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο χαρισματικός άσος δεν είχε ταλαιπωρηθεί από κάποια ενόχληση ή κάποιο πρόβλημα.

Λίγο μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο βγήκε εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή. Την ίδια ώρα όμως οι γιατροί παρακολουθούν από πολύ κοντά την περίπτωσή του, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει νέα σειρά εξετάσεων για τον γιο του «βασιλιά» των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Μπρόνι θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της τάξης του 2024, καθώς οι ειδικοί τον τοποθετούν στην πρώτη 10άδα των επιλογών του NBA Draft για το 2024 και την σεζόν που έρχεται θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο κολεγιακού μπάσκετ, όντας μάλιστα ο πρώτος της οικογένειας Τζέιμς που θα βρεθεί στο NCAA. Θυμίζουμε πως ο πατέρας του έκανε κατευθείαν το «άλμα» από το High School στο ΝΒΑ, το 2003, ως ο... εκλεκτός της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.