Σοκ στην Εφές, χάνει για τρεις μήνες τον Γιλμάζ

Σοκ στην Εφές, χάνει για τρεις μήνες τον Γιλμάζ

Νίκος Καλαμπάκας 18:36 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 14.08.2024

Ο Γιλμάζ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει το τραύμα στον ώμο που αποκόμισε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα λείψε για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η Εφές επικράτησε του Παναθηναϊκού για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, όμως η νίκη της είχε και απώλειες. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα αποχώρησε ο Γιλμάζ ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και μια μέρα αργότερα τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον παίκτη της τουρκικής ομάδας.

Ο 26χρονος φόργουορντ έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα και υπεβλήθη σε εγχείρηση προκειμένου να αποκαταστήσει το τραύμα του.

Η Εφές σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι o Ερκάν Γιλμάζ θα λείψει από τα παρκέ για περίπου τρεις μήνες, γεγονός που στρέφει την ομάδα του σε αναζήτηση παίκτη, σε μια εποχή που οι απουσίες είναι καθημερινότητα για τον κόουτς Τσαν.

Ο Γιλμάζ έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα των παικτών που έχουν μπει στα... πιτς, αφού Μπράιαντ, Πλάις, Ουίλις, Ζίζιτς, Κλάιμπερν και Μπομπουά δεν είναι στη διάθεση του Τούρκου προπονητή.