Sold out ο αγώνας Μπάγερν - Παναθηναϊκός
i

© Intime

Sold out ο αγώνας Μπάγερν - Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 20:41 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 20.08.2024

Σε γεμάτο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο Μόναχο, αφού οι Βαυαροί ανακοίνωσαν ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια.

Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν την Πέμπτη 5/1 για τη 17η αγωνιστικής της Euroleague και όπως ανακοίνωσαν οι Βαυαροί τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν. 

ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς στα κορυφαία καρφώματα της Euroleague τον Δεκέμβριο, στην κορυφή ο Σατοράνσκι
EUROLEAGUE

19:53 - 03.01.2023

ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς στα κορυφαία καρφώματα της Euroleague τον Δεκέμβριο, στην κορυφή ο Σατοράνσκι

Με ελληνικές συμμετοχές το top-10 των καρφωμάτων του Δεκεμβρίου της Euroleague, αφού οι Ντέρικ Ουίλιαμς του Παναθηναϊκού και Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού χάρισαν εντυπωσιακές στιγμές.

Η ομάδα της Γερμανίας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, γεγονός που δεν πτόησε το κοινό της να κάνει sold out. Ο Παναθηναϊκός έχει 6 νίκες και 10 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ηττηθεί και πάλι. 

Για αυτό το λόγο άλλωστε υπήρξε και συνάντηση του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ντέγιαν Ράντονιτς όπου αποφασίστηκαν αλλαγές και δόθηκε το ελεύθερο στον Μαυροβούνιο να κάνει ότι νομίζει προκειμένου να φτιάξει το αγωνιστικό πρόσωπο των «πρασίνων». 

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι ψάχνουν ένα restart και φιλοδοξούν ότι θα το κάνουν απέναντι στην Μπάγερν, χωρίς ωστόσο να υποτιμούν την γερμανική ομάδα επειδή κάνει κακή σεζόν. 

Στον αγώνα ενδέχεται να βρεθεί ο κ. Γιαννακόπουλος, προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας, ενώ οι Γερμανοί ανακοίνωσαν ότι το γήπεδό τους θα είναι γεμάτο, αφού οι φίλοι της ομάδας τους εξάντλησαν τα εισιτήρια. 

Φυσικά δεν αποκλείεται στο «Audi Dome» να βρεθούν και φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού στη Γερμανία πάντα υπάρχει ελληνική παρουσία στους αγώνες των ομάδων μας.