Κόντρα στην Πετκίμσπορ για την πρόκριση στο BCL ο ΠΑΟΚ

Κόντρα στην Πετκίμσπορ για την πρόκριση στο BCL ο ΠΑΟΚ

Νίκος Καλαμπάκας 23:32 - 19.09.2024

Η Πετκίμσπορ επιβλήθηκε της Σολέ με 76-70 και θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος του ΠΑΟΚ πριν την πρόκριση στους ομίλους του BCL.

Η Πετκίμσπορ επιβλήθηκε με 76-70 της Σολέ και περιμένει τον ΠΑΟΚ με φόντο μια θέση στους ομίλους του BCL.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της ρουμανικής Οραντέα με 81-80 και πήρε θέση για τον τελικό των προκριματικών του BCL, όπου θα βρει μπροστά του την Πετκίμσπορ από την Τουρκία.

Ο δικέφαλος του βορρά έκανε το χρέος του, πάλεψε και τελικά έκλεισε θέση στον τελικό των προκριματικών του BCL που διεξάγονται στην Τουρκία. Με εκπληκτική εμφάνιση του Φράνκ Μπάρτλει ο ΠΑΟΚ νίκησε (81-80) την Οραντέα και κάνει ένα ακόμη βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Basketball Champions League

Λίγη ώρα αργότερα, η Πετκίμσπορ ακολούθησε τον δικέφαλο του βορρά και θα είναι η αντίπαλός του στο τουρνουά της Αττάλειας.

Ποιο στοιχείο θέλει να καλύψει ο Μπαρτζώκας μέχρι να επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ!
EUROLEAGUE

22:50 - 19.09.2024

Ποιο στοιχείο θέλει να καλύψει ο Μπαρτζώκας μέχρι να επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει μέσα από την ομαδική προσπάθεια να αυξήσει την συγκομιδή των επιθετικών ριμπάουντ, στα οποία ήταν μετρ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όσο βρίσκονταν στο παρκέ

Ο Ταϊρί σημείωσε 22 πόντους και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ενώ άλλους τόσους πρόσθεσε και ο Μπράισον Ουίλιαμς για τους νικητές. Καλή εμφάνιση και από τον πρώην παίκτη του Προμηθέα, Χάιμε Ετσενίκε που ολοκλήρωσε το ματς με 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 36-35, 56-55, 70-76

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του τουρνουά θα βρεθεί στον Β' Όμιλο του BCL, εκεί όπου ήδη περιμένουν οι Μάλαγα, Οστάνδη και Σζετσιν.