Σοβαρό πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για αρκετές βδομάδες ο Ουσμάν Γκαρούμπα

Ουσμάν Γκαρούμπα

i

Imago

Σοβαρό πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για αρκετές βδομάδες ο Ουσμάν Γκαρούμπα

Sportal newsroom 17:21 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 09.09.2024

Μία σημαντική απουσία έχει να διαχειριστεί ο Τσους Ματέο για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης στη σεζόν.

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών στις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, προτού καλά ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Οι ειδήσεις για τραυματισμούς (ή έστω ενοχλήσεις) είναι... συνεχόμενες και μετά τον Μιλουτίνοφ, σειρά ήταν του Ουσμάν Γκαρούμπα.

Ο 22χρονος σταρ άφησε το ΝΒΑ και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός σέντερ σύμφωνα με την ισπανική «Marca» υπέστη κάταγμα κόπωσης στο αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα ο Τσους Ματέο να μην τον υπολογίζει για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Απομυθοποίηση: O Τόνι Κρόος νίκησε στα τρίποντα τον Ντένις Σρέντερ (vid)
SPORT+

14:49 - 09.09.2024

Απομυθοποίηση: O Τόνι Κρόος νίκησε στα τρίποντα τον Ντένις Σρέντερ (vid)

Στην πατρίδα τους την Γερμανίας συναντήθηκαν ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τόνι Κρόος και ο NBAer Ντένις Σρέντερ των Μπρούκλιν Νετς. Διαγωνίστηκαν στα τρίποντα και έγινε η... έκπληξη!

Με βάση το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας/εφημερίδας, ο Γκαρούμπα θα απουσιάσει για ένα διάστημα περίπου 6-8 εβδομάδες. Από τη μία είναι αυτονόητο ότι θα χάσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν στη «βασίλισσα», από την άλλη αν επιβεβαιωθεί το διάστημα απουσίας του, σημαίνει ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική της Euroleague, στις 17 Οκτωβρίου στη Μαδρίτη.

Εκτός βέβαια από το ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, είναι πιθανό να μην αγωνιστεί και στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό δώδεκα μέρες αργότερα (29/10) όπου οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τη Ρεάλ για την έκτη αγωνιστική.

Ο Γκαρούμπα θεωρείται ένα κορυφαίο ταλέντο και οι Μαδριλένοι ποντάρουν πολλά σε αυτόν. Σίγουρα το γεγονός ότι χάνει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια δεν είναι ότι πιο ενθαρρυντικό, αλλά αν μείνει υγιής, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά.