Ο Σoχάν θα παίξει με την Πολωνία στο Ευρωμπάσκετ 2025

Ο Σoχάν θα παίξει με την Πολωνία στο Ευρωμπάσκετ 2025

Γιάννης Πάλλας 23:43 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 26.08.2024

Ο Τζέρεμι Σοχάν είναι εκείνος που θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ 2025 με την Πολωνία

Με τον Τζέρεμι Σοχάν θα παραταχθεί η Πολωνία στο Ευρωμπάσκετ του 2025 μετά τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό Προκριματικό Τουρνουά της FIBA του 2024.

Ο Σοχάν επισημαίνει την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, από τη στιγμή που η Πολωνία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα μέρος της διοργάνωσης.

Αποκαλύπτοντας τις προσδοκίες του για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, ο Σοχάν τόνισε τη σημασία της ενδελεχούς προετοιμασίας, ενώ δηλώνει έτοιμος για να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

«Κοιτάζοντας το επόμενο καλοκαίρι, νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα ψυχικά και σωματικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι», είπε σε μήνυμα του μέσα από την Πολωνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η διεξαγωγή αγώνων εντός έδρας δίνει μια επιπλέον ώθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είδαμε ευρωπαϊκές δυνάμεις όπως η Γερμανία, η Σερβία και η Γαλλία, οπότε ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους την επόμενη χρονιά», σημείωσε.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Ολυμπιακού Προκριματικού Τουρνουά, ο Σοχάν είχε εξαιρετική απόδοση, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 18 πόντους, μάζευε 9 ριμπάουντ και μοίραζε 3 ασίστ.

Παρά τις προσπάθειές του, η Πολωνία δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ημιτελικούς μετά από ήττες που γνώρισε από τις Μπαχάμες και τη Φινλανδία.

Το Ευρωμπάσκετ του 2025 θα δει την Πολωνία θα φιλοξενήσει τον Δ' όμιλο στο Κατοβίτσε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!