Αναχώρησαν από την Αθήνα με προορισμό τη Ρόδο οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου (pics)
i

Εβάν Φουρνιέ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος / X @ Olympiacos BC

Αναχώρησαν από την Αθήνα με προορισμό τη Ρόδο οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου (pics)

Sportal newsroom 11:30 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 27.09.2024

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκε κατ' αρχάς ο Ολυμπιακός και ακολούθως οι αποστολές του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού, που όλες τους θα συναντήσουν τον Άρη στη Ρόδο, εκεί όπου το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ.

Πρώτοι στο αεροδρόμιο εμφανίστηκαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Μουσταφά Φαλ. Αρκετή ώρα πριν τη προγραμματισμένη για τις 10:40 το πρωί πτήση (27/9) για την Ρόδο. Εκεί όπου το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου θα διεκδικηθεί από τον Ολυμπιακό το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς: Το Σούπερ Καπ.

Ακολούθως, εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού, παίκτες, προπονητές και συμπαραμαρτούντες, που έκανα κόκκινη τη σάλα του «Ελ. Βενιζέλος». Λίγο αργότερα ο χώρος απέκτησε κι άλλα χρώματα. Τα κυανοκίτρινα των μελών της αποστολής του Περιστερίου, ενώ τελευταίοι, αλλά σε καμία περίπτωση... καταϊδρωμένοι, εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, που φέτος κατέκτησαν δύο τίτλους (την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας), αλλά φέτος θέλουν να κατακτήσουν τέσσερις. Και το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας, που πέρσι απώλεσαν από τον Ολυμπιακό.

Όλοι πάντως, τους σφετερίζονται το πρώτο χρονικά τρόπαιο της σεζόν 2024-25 και μεταφέρονται από την Αθήνα στο «σμαραγδένιο νησί», την ίδια περίπου ώρα που από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μία αντίστοιχη διαδρομή με τον ίδιο τελικό προορισμό κάνει και ο Άρης.

Το πρόγραμμα του Σούπερ Καπ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
17:15 / Παναθηναϊκός - Άρης (ΕΡΤ3)
20:45 / Ολυμπιακός - Περιστέρι (ΕΡΤ3)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
16:45 / μικρός τελικός (ΕΡΤ3)
20:30 / μεγάλος τελικός (ΕΡΤ3)