Το... πηγαδάκι του Σλούκα με τον Βεζένκοφ στο αεροδρόμιο και η συνομιλία του Μπαρτζώκα με τον Αλβέρτη
i

Γιώργος Μπαρτζώκας, Φραγκίσκος Αλβέρτης / © Intime

Το... πηγαδάκι του Σλούκα με τον Βεζένκοφ στο αεροδρόμιο και η συνομιλία του Μπαρτζώκα με τον Αλβέρτη

Sportal newsroom 12:28 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 27.09.2024

Στο αεροδρόμιο πριν ξεκινήσει το ταξίδι με προορισμό την Ρόδο για το Σούπερ Καπ, συναντήθηκαν δύο πρώην συμπαίκτες. Ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακούς, Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε μία θερμή συζήτηση με τον ιστορικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κάποια αηδόνια ξανάσμιξαν. Το πρωί της Παρασκευής (27/9) στο αεροδρόμιο δεν περπατούσαν στους διαδρόμους μόνο τουρίστες και εργαζόμενοι. Εντός του χώρου εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου, μαζί με τους προπονητές τους και τις αποστολές των ομάδων τους που μεταφέρονται στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ (28-29 Σεπτεμβρίου).

Έτσι προέκυψαν μερικές συναντήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως αυτή του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος στον Παναθηναϊκό πλέον έχει τον ρόλο του European Ambassador. Η κορυφαία όλων όμως, ήταν αυτή δύο πρώην συμπαικτών.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού του Ολυμπιακού στην Euroleague κόντρα στην Ζαλγκίρις
EUROLEAGUE

11:38 - 27.09.2024

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού του Ολυμπιακού στην Euroleague κόντρα στην Ζαλγκίρις

Κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής τα εισιτήρια για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού για την Euroleague, που θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στις 11/10 και ώρα 21:15.

Ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοφ τη σεζόν 2022-23 έπαιξαν μαζί στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ο Βούλγαρος φόργουορντ έφυγε για το NBA, έπαιξε μία σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς και τώρα που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους»... βρήκε τον Σλούκα ντυμένο στα πράσινα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι δυο τους έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά η σχέση τους και η κοινή προϋπηρεσία τους αναβίωσε όταν ο ένας αντίκρισε στο αεροδρόμιο. Μάλιστα, έκαναν ένα «πηγαδάκι» για αρκετά λεπτά, είπαν τα νέα τους και στη συνέχεια αναχώρησαν ο καθένας στην... παράταξή του με προορισμό την Ρόδο.

Επίσης, ο Τζοτζ Πάπας του Περιστερίου είχε την ευκαιρία να δει τα φιλαράκια του από τον Ολυμπιακό και ειδικά τον Τόμας Ουόκαπ, με τον οποίο έχουν αναπτύξει τη σχέση τους σε βαθμό... συγγένειας, ενώ ο συμπαίκτης του Πάπας, Νεοκλής Αβδάλας, συνάντησε αρκετά στελέχη του Παναθηναϊκού, στον οποίο ανήκει, αν και φέτος θα αγωνιστεί και πάλι ως δανεικός, αυτή τη φορά με την ομάδα από την δυτική όχθη της Αττικής.

Τόμας Ουόκαπ, Τζορτζ Πάππας / © Intime