Τα πλάνα από την προσγείωση των ομάδων του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο (vids)

Τα πλάνα από την προσγείωση των ομάδων του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο (vids)

Απόστολος Μαυράκης 16:00 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 27.09.2024

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Stoiximan GBL μοιράστηκε πλάνα από την κοινή προσγείωση Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου στην Ρόδο, μέρος που θα διεξαχθεί το ελληνικό Σούπερ Καπ.

Η Stoiximan GBL, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, μοιράστηκε δύο βίντεο με την προσγείωση των ομάδων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Περιστερίου, που ταξίδεψαν μαζί, στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου.

Στο ένα βίντεο, φαίνονται οι παίκτες και των τριών ομάδων στημένοι μπροστά στην κάμερα να «ποζάρουν», ενώ στο δεύτερο υπάρχει ένα πλάνο από το εσωτερικό του αεροπλάνου και έπειτα πλάνα από την αποβίβαση των παικτών και των παραγόντων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η κατάβαση ήταν «μεικτή», με πολλούς παίκτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου να κατεβαίνουν μαζί συνομιλώντας σε ένα πολύ φιλικό κλίμα.

Το ελληνικό Σούπερ Καπ ξεκινάει το Σάββατο 28/9 με τους ημιτελικούς Παναθηναϊκός-Άρης στις 17:15 και Ολυμπιακός-Περιστέρι στις 20:45 και οι δύο στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας της Ρόδου. Την επόμενη μέρα (Κυριακή 29/9), ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 16:45 και ο κανονικός τελικός στις 20:30 το βράδυ.

Ήδη από το «Ελ. Βενιζέλος», οι παίκτες των τριών ομάδων φαίνεται να είχαν φιλικές συνδιαλλαγές, αφού πολλοί κιόλας γνωρίζονται μεταξύ τους (όπως ο Λεσόρ με τον Φουρνιέ). Ακόμα, πολλοί μικροί -και όχι μόνο- θαυμαστές των παικτών, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να «ξεκλέψουν» μερικές στιγμές με τους αγαπημένους παίκτες και προπονητές.

Αναχώρησαν από την Αθήνα με προορισμό τη Ρόδο οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου (pics)
STOIXIMAN SUPER CUP

11:30 - 27.09.2024

Αναχώρησαν από την Αθήνα με προορισμό τη Ρόδο οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου (pics)

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκε κατ' αρχάς ο Ολυμπιακός και ακολούθως οι αποστολές του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού, που όλες τους θα συναντήσουν τον Άρη στη Ρόδο, εκεί όπου το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ.

Οι διαιτητές που θα βρεθούν αυτό το διήμερο στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου είναι οι εξής: Παπαπέτρου Πέτρος, Τσαρούχα Βασιλική, Τσολάκος Εμμανουήλ, Καρπάνος Ηλίας, Τσιμπούρης Ιωάννης, Αγραφιώτης Ιωάννης, Τηγάνης Ιωάννης, Μηλαπίδης Νίκος. Εκτός έμεινε ο Γιώργος Πουρσανίδης λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο εξωτερικό.