Όταν ο Σπανούλης αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Όταν ο Σπανούλης αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 23:34 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 14.08.2024

Το «αντίο» του Σπανούλη στον Ολυμπιακό έγινε στις 9/4 του 2021 στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Χίμκι. Δείτε στο βίντεο τον τελευταίο πόντο του Kill Bill με τα «ερυθρόλευκα».

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ο Βασίλης Σπανούλης φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι. Ήταν στος ματς κόντρα στη Χίμκι, το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε με σκορ 82-75, όμως αποχαιρέτησε την Euroleague αφού είχε αποκλειστεί με ρεκόρ 16-18.

Ο Σπανούλης μαζί με τους Σλούκα και Τζένκινς εκείνη τη σεζόν είχαν αγωνιστεί και στα 34 ματς της διοργάνωσης, πετυχαίοντας το απόλυτο στους αγώνες της Euroleague.

Ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού. Ο ιστορικός αρχηγός του Ολυμπιακού είχε σημειώσει μόλις έναν πόντο στο παιχνίδι, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Σπάνουλης σκόραρε τον μοναδικό πόντο του 33" πριν το τέλος, ενώ στην σύνεχεια έφυγε με... σπριντ για τα αποδυτήρια. Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Ολυμπιακός θα αποσύρει στον ουρανό του ΣΕΦ τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη

Δείτε το βίντεο: