Η φωτογραφία της Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους σε παράταξη - Η απίστευτη τούρτα που του ετοίμασε για τα γενέθλιά του!

Ολυμπία Χοψινίδου - Βασίλης Σπανούλης

i

© Instagram

Η φωτογραφία της Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους σε παράταξη - Η απίστευτη τούρτα που του ετοίμασε για τα γενέθλιά του!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:07 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 14.08.2024

Με αφορμή τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη, η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου ετοίμασε μία εντυπωσιακή τούρτα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον αγαπημένο της δημόσια.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της μέρας (7/8), καθώς γιορτάζει τα 41α του γενέθλια. Όπως είναι λογικό, ο θρύλος του Ολυμπιακού και πλέον προπονητής του Περιστερίου έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές, ωστόσο οι πιο ξεχωριστές ήταν δίχως αμφιβολία αυτές της αγαπημένης του Ολυμπίας Χοψονίδου. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του παλαίμαχου άσου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με τον Σπανούλη, που τον πνίγει με την αγκαλιά της.

«Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου για τον αγαπημένο της.

Μπορεί οι αμέτρητες ευχές να βρίσκονται στο επίκεντρο, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η τούρτα που επέλεξε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, στην οποία πρωταγωνιστεί η φιγούρα από την αμερικανική ταινία «Αρχηγός από κούνια».

Η φανέλα που θα φορέσει ο Ολυμπιακός στην βράβευση του Σπανούλη 

Οι ερυθρόλευκοι μαζί με την GSA ετοίμασαν μια φανέλα την οποία οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα φορέσουν μόνο στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί ο αγώνας προς τιμήν του κορυφαίου σκόρερ της Euroleague! Η φανέλα θα έχει 11 ρίγες, όσα και τα χρόνια του Kill Bill στον Πειραιά, ενώ θα αναφέρει και το ψευδώνυμό του με χρυσά γράμματα, προκειμένου να αναδειχθούν οι χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, τις οποίες «υπέγραψε» ο Σπανούλης!

«Αυτή τη βραδιά θα είναι όλα τέλεια, όπως αρμόζει στον Θρύλο του Θρύλου! Στις 17.09.2023 ο Ολυμπιακός τιμά τη ζωντανή ιστορία του Συνδέσμου και σ’ αυτή τη γιορτή όλα πρέπει και θα είναι ξεχωριστά, όπως ξεχωριστός ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης στην καριέρα του. Η GSA Sports και ο Ολυμπιακός σχεδίασαν και ετοίμασαν τη φανέλα που θα φορεθεί από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο τη συγκεκριμένη μέρα για το φιλικό αγώνα με την Ολίμπια Μιλάνο. 

Με 11 κόκκινες ρίγες όσα και τα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, με χρυσές λεπτομέρειες για να αναδειχθεί το μεγαλείο του ως αθλητή και το ψευδώνυμο (V Span) γραμμένο στις λευκές ρίγες, η φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις 17 Σεπτεμβρίου για μια και μόνο φορά, θα είναι αντάξια της τεράστιας καριέρας του. 

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα (07/08/23) μια από τις 2007 συλλεκτικές φανέλες που έχουν δημιουργηθεί τόσο από το Official Olympiacos BC Store όσο κι από τη GSA, κρατώντας για πάντα κάτι ξεχωριστό από τον Βασίλη όπως ξεχωριστές είναι και οι τόσες πολλές στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.