Το χάδι και το «ευχαριστώ» του Σπανούλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pic)

Αντετοκούνμπο - Σπανούλης

i

© PrtScr

Το χάδι και το «ευχαριστώ» του Σπανούλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pic)

Χρήστος Τσάλτας 23:54 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 08.07.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερώτηση του Sportal στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Κροατία και εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τον χάιδεψε σα να του λέει «ευχαριστώ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρέφει μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη και τον εξέφρασε και στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Κροατία που σήμαινε και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:12 - 07.07.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο φινάλε του τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά λύγισε και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την σημαντική πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Σε ερώτηση που τέθηκε στον «Greek Freak» από το Sportal σχετικά με το ποια είναι τα στοιχεία αυτά που έμαθε από τον Βασίλης Σπανούλης, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς απάντησε τα εξής:

«Όλοι οι προηγούμενοι προπονητές της Εθνικής ήταν πολύ καλοί και τους σέβομαι, αλλά πραγματικά πιστεύω πως ο κόουτς Σπανούλης έχει μυαλό νικητή. Δε μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό. Ή είσαι νικητής ή δεν είσαι. Πρέπει να τον σεβαστούμε. Θέλει να νικήσει περισσότερο από εμάς. Το έδειξε και στην προπόνηση, όταν κάναμε shoot around. Έτρεχε πραγματικά πάνω κάτω. Αν του δίναμε μία φανέλα θα έμπαινε μέσα να παίξει. Στο τέλος της ημέρας ξέρει ότι κάνω τα πάντα για να είμαι εδώ και λατρεύω που έχω τέτοιους ανθρώπους γύρω μου. Η ταυτότητά του πηγαίνει σε όλη την ομάδα και δεν είναι μόνο εκείνος, αλλά και όλοι οι 12 παίκτες που έχουμε».

Είπε χαρακτηριστικά ο Αντετοκούνμπο με τον κόουτς Σπανούλη να τον χαϊδεύει στο πόδι σαν δείγμα ενός ευχαριστώ για τις τιμητικές δηλώσεις του.

Αντετοκούνμπο - Σπανούλης © PrtScr