Σπανούλης: «Δεν ισχύει ότι έχω ανανεώσει με το Περιστέρι»

Σπανούλης: «Δεν ισχύει ότι έχω ανανεώσει με το Περιστέρι»

Νίκος Καλαμπάκας 23:24 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Το Περιστέρι ηττήθηκε στην παράταση από τον Προμηθέα, σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ και μετά τον αγώνα, ο κόουτς της αθηναϊκής ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε ότι δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης».

Λακωνκός ήταν ο κόουτς του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, όταν ρωτήθηκε αν ισχύει ότι έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Δυτικής Αττικής.

Ο ίδιος το διέψευσε, τονίζοντας ότι δεν εχει έρθει σε συμφωνία, ενώ μιλώντας για τη διακοπή της Basket League τόνισε ότι οι ομάδες δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις ημέρες απραξίας στην Basket League:

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Τώρα, το να μιλήσω και να πω πράγματα, δεν έχει ουσία. Ξέρουμε ότι συμφωνούμε σε κάποια πράγματα, που λέγονται. Εμένα η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα μου και όποτε παίζουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για την ένταση του παιχνιδιού:

«Εμείς το χρησιμοποιήσαμε για να προετοιμαστούμε για τα play-off».

Για τα δημοσιεύματα της ανανέωσης του με το Περιστέρι:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου συμπλήρωσε:

«Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι εγώ και οι συνεργάτες μου, μετά από δυο εβδομάδες να είμαστε έτσι. Χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, λίγο τα πατήματα μας, τις συνεργασίες μας. Κάναμε μια τραγική πρώτη περίοδο, δεχθήκαμε 35 πόντους, είναι ρεκόρ για την δική μας ομάδα φέτος.

Από κει και πέρα, στα επόμενα δεκάλεπτα δεχθήκαμε 16 πόντους, 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Αυτό τα λέει όλα. Όταν μπαίνεις σ’ ένα παιχνίδι και δέχεσαι 35 πόντους στην πρώτη περίοδο στην έδρα σου, μπαίνεις τελείως σε κόντρα ρυθμό και συνέχεια κυνηγάς.

Καταθέσαμε την ψυχή μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι, είχαμε δυο βολές με τον Νέιτ (Ρένφρο) και τις έχασε, άλλες δυο ο Κένι (Γουίλιαμς) και έβαλε τη μια.

Δεχθήκαμε ένα καλάθι στη συνέχεια και πήγαμε στην παράταση. Θέλουμε να χρησιμοιποιήσουμε αυτό το ματς για να προετοιμαστούμε για τα playoffs.

Βλέπουμε ότι σίγουρα αυτός ο γύρος δεν μας ωφέλησε πουθενά όχι μόνο εμάς, πάρα πολλές ομάδες. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs».