Σπανούλης: «Μεγάλη μέρα για το Περιστέρι»

Βασίλης Σπανούλης

i

© FIBA

Σπανούλης: «Μεγάλη μέρα για το Περιστέρι»

Νίκος Καλαμπάκας 23:23 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ρίτας και την πρόκρισή της στους «16» του BCL.

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 κόντρα στη Ρίτας αφού μετά το Βίλνιους τη νίκησε και στην Ελλάδα (83-80) και πήρε την πρόκριση στους «16» του BCL. 

Ο κόουτς της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα επισήμανε ότι είναι ιστορική μέρα για τον σύλλογο και τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα: 

«Είναι μεγάλη ημέρα για το Περιστέρι bwin, οι φίλοι μας δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και μας έσπρωξαν στη νίκη και την πρόκριση. Εύχομαι όλο και περισσότεροι να έρχονται να μας υποστηρίζουν.

Παίξαμε για 30 λεπτά φοβερό μπάσκετ και ελέγξαμε το παιχνίδι. Χωρίς λόγο νομίζαμε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, όμως απέναντι σε τόσο καλές ομάδες όπως η Ρίτας κάναμε λάθος».

Και συμπλήρωσε: 

«Φέτος ήμασταν καλύτερη ομάδα, πήραμε δύο νίκες ενώ πέρυσι είχαμε ηττηθεί δύο φορές. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Οι παίκτες μου αξίζουν όλα τα εύσημα για τη νίκη».