Σπανούλης: «Ο Πρίντεζης είναι τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη, γιατί δεν θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα»

Σπανούλης: «Ο Πρίντεζης είναι τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη, γιατί δεν θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα»

Sportal newsroom 23:59 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 06.09.2024

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στην βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του και καλό του φίλο, Γιώργο Πρίντεζη, στην βραδιά που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του.

Οι δύο πρώην εμβληματικοί αρχηγοί της ομάδας του Πειραιά έζησαν πολλά μαζί, όμως ο Σπανούλης προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα, μιλώντας για το νικητήριο καλάθι στον τελικό του Final 4 της Πόλης, όταν έδωσε την ασίστ στον Γιώργο για το νικητήριο καλάθι:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στους προέδρους που τιμούν την ιστορία του συλλόγου. Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Για τον Γιώργο μπορώ να μιλάω άπειρες ώρες και μέρες.

Για 10 χρόνια ήμασταν μαζί. Είναι τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε ξανά πάσα από μένα. Είναι άνθρωπος που μπορεί να ηγηθεί με τον δικό του τρόπο. Ήταν ξεχωριστό ταίρι για μένα μέσα στο γήπεδο. Με ένα νεύμα μπορούσα να τον βρω.

Είχαμε εξαιρετικό χαρακτήρα. Αυτά που είχαμε περάσει με τον Γιώργο θα τα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου. Είμαι ευλογημένος. Ακόμα πιο πολύ όμως για τις στεναχώριες που περάσαμε, για τις αμέτρητες ώρες που περάσαμε στο γήπεδο. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και παίκτης και είμαι ευλογημένος που τον είχα στον Ολυμπιακό».