Οι μύθοι μένουν για πάντα: Στα VIP του ΣΕΦ Σπανούλης και Πρίντεζης (pics)

Οι μύθοι μένουν για πάντα: Στα VIP του ΣΕΦ Σπανούλης και Πρίντεζης (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 20:27 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 11.10.2024

Το ΣΕΦ ήταν το δεύτερό τους σπίτι όσο αγωνίζονταν και πλέον είναι το μέρος όπου ο μύθος τους θα μένει πάντα ζωντανός. οι φανέλες του Σπανούλη και του Πρίντεζη κοσμούν πλέον τα VIP του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ξέρει να τιμά την ιστορία του και να αποδίδει τιμές σε όσους «γιγάντωσαν» το όνομα του συλλόγου.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν δύο αθλητές που άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα του Πειραιά και έδωσαν τα πάντα όσο φορούσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Κατέκτησαν με τον Ολυμπιακό Ευρωλίγκες, πρωταθλήματα και Κύπελλα και είχαν μεγάλη συμβολή στην αύξηση των τροπαίων του μπασκετικού τμήματος.

Η πρώτη αναγνώριση για τους δύο αθλητές ήρθε όταν ο σύλλογος αποφάσισε να αποσύρει τις φανέλες τους στην οροφή του ΣΕΦ. Πρώτα ο Βασίλης Σπανούλης ένιωσε το... δέος του να βλέπει το όνομά του στην οροφή της ιστορικής έδρας των Πειραιωτών, ενώ ένα χρόνο αργότερα η ίδια τιμή αποδόθηκε και στον Γιώργο Πρίντεζη.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο κόσμος αναγνώρισε τη συνεισφορά τους στον σύλλογο και οι ίδιοι συνδέθηκαν για πάντα με την ομάδα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας μας. Πλέον, οι φανέλες των δύο πρώην παικτών θα βρίσκονται και στους χώρους των VIP. Ο Ολυμπιακός διαμόρφωσε το γήπεδό του εσωτερικά και οι φανέλες των δύο πρώην «θρύλων» της ομάδας, βρίσκονται πλέον και στο εστιατόριο, εκτός από την οροφή...