Ομιλία Σπανούλη στους παίκτες: «Δεν υπάρχει καμία πίεση, είμαστε εδώ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»!
i

©InTime

Ομιλία Σπανούλη στους παίκτες: «Δεν υπάρχει καμία πίεση, είμαστε εδώ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»!

Γιάννης Πάλλας 16:53 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 01.07.2024

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης σάλπισε την αντεπίθεση, προκειμένου η Εθνική ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της στο Προολυμπιακό τουρνουά

Δυο ημέρες πριν μπει στη «μάχη» του Προολυμπιακού τουρνουά η Εθνική ομάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης έδωσε το δικό του στίγμα.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες της «επίσημης αγαπημένης» στην προπόνηση, εξήγησε πως ο μοναδικός στόχος είναι να πάρουν στο τέλος αυτό που θέλουν και να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Δεν υπάρχει καμία πίεση. Πίεση έχει αυτός που δεν έχει προπονηθεί καλά, που δεν έχουν καλή χημεία, που είναι ανασφαλείς. Εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Το δείξαμε και στα φιλικά, το δείχνουμε και στις προπονήσεις. Είμαστε εδώ, να παίξουμε το μπάσκετ, να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας στην ψυχωμένη ομιλία του προς τους διεθνείς.

Ο Βασίλης Σπανούλης πιστεύει απόλυτα στην ομάδα και θέλει την δική του πίστη να αφουγκραστούν οι διεθνείς και ακολουθώντας το πλάνο του πιστά να φτάσουν στην πραγμάτωση του στόχου τους.