Σρέντερ: «Αν επέστρεφα στη Γερμανία δεν θα αγωνιζόμουν στην Μπάγερν, αλλά στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ντένις Σρούντερ

Σρέντερ: «Αν επέστρεφα στη Γερμανία δεν θα αγωνιζόμουν στην Μπάγερν, αλλά στην ομάδα της καρδιάς μου»

Νίκος Καλαμπάκας 15:48 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 22.10.2024

Ο Ντένις Σρέντερ σε δηλώσεις του τόνισε ότι στο μέλλον δεν βλέπει τον εαυτό του στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά σε άλλη γερμανική ομάδα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στους Μπρούκλιν Νετς, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα φιλόδοξα σχέδια της Μπάγερν Μονάχου .

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, έχονταςεγκαινιάσει τη νέα τους αρένα, το SAP Garden, στοχεύουν να γίνουν μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ωστόσο, όταν το Sport1.de ρώτησε αν ο Σρέντερ θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στη Μπάγερν προς το τέλος της καριέρας του, ο 31χρονος γκαρντ ήταν ξεκάθαρος: «Σίγουρα όχι».

Ο λόγος είναι η ισχυρή σύνδεση του με την ομάδα της γενέτειράς του, την Μπράουσβάιγκ.

«Όταν επιστρέψω στη Γερμανία, θα παίξω μόνο για την Μπράουνσβαϊγκ», εξήγησε. «Σέβομαι το Μόναχο και όλες τις άλλες πόλεις, αλλά δεν μπορώ να κάνω άλλη ομάδα μεγαλύτερη από ό,τι είναι ήδη. Αν πάω σε μια ομάδα στη Γερμανία, ελπίζω ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία. Και φυσικά, θέλω αυτή να είναι η ομάδα μου».

Ως μέτοχος στην ομάδα από το 2018, ο Σρούντερ έχει επενδύσει στο μέλλον του συλλόγου, αλλάζοντας ακόμη και τα χρώματά του σε μαύρο και χρυσό. Η επιστροφή στην ομάδα της πόλης του παραμένει ένας από τους στόχους του.

«Νομίζω ότι αν πάω εκεί, οι άνθρωποι φυσικά θα έρθουν και θα το προσέξουν», είπε.«Και αυτό είναι απλά καλό για την ομάδα και για το πού θέλουμε να πάμε. Θέλουμε επίσης να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης».

Ωστόσο, ο σταρ του ΝΒΑ αναγνωρίζει την επιτυχία της Μπάγερν και φιλοδοξεί να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Η Μπάγερν ξεκίνησε επίσης από κάπου, και πλέον είναι πολύ ψηλά», σημείωσε ο Σρέντερ. «Κοιτάω τη Μπάγερν - ποδόσφαιρο και μπάσκετ - και πώς χειρίζονται τα πράγματα. Φυσικά, θέλω να φέρω το ύφος του ΝΒΑ στο το κλαμπ μου, αλλά θέλω ν φτάσει και στο επίπεδο της Μπάγερν».