Απίθανη αντίδραση του Στεφ Κάρι όταν είδε τον Κλέι Τόμπσον με νέο του συμπαίκτη (vid)

Απίθανη αντίδραση του Στεφ Κάρι όταν είδε τον Κλέι Τόμπσον με νέο του συμπαίκτη (vid)

Sportal newsroom 17:53 - 09.09.2024

Με τον πιο... χαριτωμένο τρόπο ο Στεφ Κάρι απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι το έχει με το χιούμορ.

Η αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ ξεκινάει σε περίπου 1.5 μήνα με τους πρωταγωνιστές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά να είναι ακόμα σε ένα mood διακοπών. Κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό, μιας και με το που αρχίζει η σεζόν, έχουν ταξίδι (και αγώνα) ανά δεύτερη-τρίτη μέρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν γίνει κάποιες μεταγραφικές προσθήκες στις ομάδες που εξιτάρουν τον κόσμο. Για πολλούς (όχι αδικαιολόγητα), η κορυφαία κίνηση που έχει γίνει είναι από τους Ντάλας Μάβερικς. Οι φιναλίστ των τελικών του ΝΒΑ, απέκτησαν τον Κλέι Τόμπσον, ο οποίος προφανώς θέλει μαζί με τους Ίρβινγκ και Ντόντσιτς να κάνουν... πάρτι.

Ο Στεφ Κάρι «έχασε» έναν πολύ καλό του φίλο από τους Ουόριορς, καθώς μαζί είχαν κατακτήσει κυριολεκτικά... τα πάντα. Προφανώς μία τόσο δυνατή φιλία, έχει χτιστεί και γύρω από το χιούμορ, με τους δυο τους να έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι διαθέτουν αυτό το στοιχείο και με το παραπάνω μάλιστα.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09) ο Κάρι βρέθηκε στον αγώνα Λας Βέγκας Έισις-Νιού Γιορκ Λίμπερτι για το WNBA. Την ώρα που περπάταγε, είδε τον Κλέι Τόμπσον, μαζί με έναν νέο συμπαίκτη του, τον Ντέρεκ Λάιβλι. Ο Κάρι με το που το είδε έπιασε το πρόσωπό του και έκανε μία επική γκριμάτσα για να τους πειράξει, με τους δύο πολύ καλούς φίλους να γελάνε και να πιάνουν την κουβέντα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!