Ο Στεφ Κάρι γιόρτασε 12 χρόνια γάμου στη Σαντορίνη! (pics)

Ο Στεφ Κάρι γιόρτασε 12 χρόνια γάμου στη Σαντορίνη! (pics)

Χρήστος Τσάλτας 08:42 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Την Ελλάδα επέλεξε αυτό το καλοκαίρι ο Στεφ Κάρι, με τον ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να ταξιδεύει στη χώρα μας, μαζί με την σύζυγό του, Αγίσα, γιορτάζοντας την επέτειο του γάμου τους.

Εντός παρκέ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αλλάξει το μπάσκετ όπως το ξέρουμε. Έξω από τις τέσσερις γραμμές ζει το ίδιο έντονα τη ζωή του, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και ιδίως τη σύζυγό του, Αγίσα. Ο Στεφ Κάρι φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και αυτό έκανε για ακόμα μια φορά.

Ο ηγέτης των Ουόριορς βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες, καθώς ταξίδεψε μαζί με την σύζυγό του για έναν ξεχωριστό λόγο. Το ζευγάρι βιώνει ευτυχισμένες στιγμές και δεν το έκρυψε για ακόμα μια φορά.

Το ζεύγος Κάρι επέλεξε την Ελλάδα για να γιορτάσει την 12η επέτειο του γάμου του, με τον Κάρι και την σύζυγό του να βρίσκονται στη Σαντορίνη και να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα, το οποίο είναι ένα από τα πιο φημισμένα στον κόσμο.

Φυσικά, ο ηγέτης των «πολεμιστών» δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει βόλτες στα γαλανά νερά του Αιγαίου, μαζί με την σύζυγό του, δίνοντας ακόμα πιο ευχάριστη νότα στην παρουσία τους στη χώρα μας.

Έπειτα από μια άκρως απαιτητική σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ο Κάρι «γεμίζει» τις μπαταρίες του, περνώντας αρκετό χρόνο μακριά από τα παρκέ στο πλαίσιο αποφόρτισης. Άλλωστε από τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να προετοιμαστεί για την 15η σεζόν του στη λίγκα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως νιώθει στην καλύτερη φάση της καριέρας του αυτή τη στιγμή.