Έγινε εφιάλτης τους: Τα McDonald’s στη Γαλλία έτοιμοι να επιβάλλουν «σκληρή» τιμωρία στον Στεφ Κάρι!

Στεφ Κάρι

Έγινε εφιάλτης τους: Τα McDonald’s στη Γαλλία έτοιμοι να επιβάλλουν «σκληρή» τιμωρία στον Στεφ Κάρι!

Χρήστος Τσάλτας 19:14 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 12.08.2024

Η μεγαλειώδης παράσταση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Στεφ Κάρι έχει φέρει... εφιάλτες στους Γάλλους, που σκέφτονται να πάρουν πρωτοφανή μέτρα!

Αν μη τι άλλο, το πρόσωπο του μεγάλου τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων, το περασμένο Σάββατο, ήταν το Στεφ Κάρι. Ο κορυφαίος σουτέρ που έχει δει ο πλανήτης προσέφερε ακόμα μια μεγαλειώδη παράσταση, καθώς «εκτέλεσε» την άμυνα των Γάλλων με 24 πόντους και 8/12 τρίποντα.

Η παράστασή του έγραψε ιστορία και αποτέλεσε ένα από τα σημεία αναφοράς στην μεγάλη επιτυχία της Team USA, η οποία κατέκτησε το πέμπτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πετυχαίνοντας ακόμα έναν -μπασκετικό- άθλο.

Το τριήμερο της... οργής: Ο Στεφ Κάρι διέλυσε τους αντιπάλους του και τη λογική, τερματίζοντας το μπάσκετ!

Το τριήμερο της... οργής: Ο Στεφ Κάρι διέλυσε τους αντιπάλους του και τη λογική, τερματίζοντας το μπάσκετ!

Μέγας είσαι Στεφ και θαυμαστές οι βόμβες σου! Ο μεγαλύτερος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ «χτύπησε» ξανά και αφού έριξε τη Σερβία στο καναβάτσο, χάρισε μια μεγαλειώδη μπασκετική παράσταση στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου κόντρα στη Γαλλία.

Η επιτυχία αυτή όμως δεν άρεσε καθόλου στους Γάλλους, όπως ήταν φυσικό. Η εμφάνιση δε του ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς προκάλεσε... εφιάλτες και δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές ακόμα και στον τρόπο διατροφής των κατοίκων της χώρας προσεχώς.

Τι εννοούμε; Τα McDonald's της Γαλλίας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν από τον κατάλογο την «curry sauce» (σάλτσα κάρι σε ακριβή μετάφραση), για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μέχρι, δηλαδή, τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Λος Άντζελες το 2028. Αιτία; Μα φυσικά η εμφάνιση του 36χρονου σουτέρ, που «ξέρανε» την άμυνα της ομάδας του Βενσάν Κολέ με τα μεγάλα του τρίποντα.

Μάλιστα για το λόγο αυτό ο επίσημος λογαριασμός των McDonald's της Γαλλίας με ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για προφανείς λόγους σκεφτόμαστε να την αποσύρουμε», ποστάροντας μια φωτογραφία της classic curry sauce, με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.