«Έρχεται η ώρα που το σώμα λέει ότι ήρθε η ώρα...»: Ο Στεφ Κάρι μίλησε για το ενδεχόμενο απόσυρσης από τα παρκέ
i

@Photo by Stacy Revere/Getty Images

«Έρχεται η ώρα που το σώμα λέει ότι ήρθε η ώρα...»: Ο Στεφ Κάρι μίλησε για το ενδεχόμενο απόσυρσης από τα παρκέ

Χρήστος Τσάλτας 11:28 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 20.02.2024

Στο περιθώριο του All Star Game ο Στεφ Κάρι προχώρησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, απαντώντας στο εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει το σύγχρονο μπάσκετ, χάρη στην παρουσία του. Ο Στεφ Κάρι έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και έχει δώσει ακόμα περισσότερη ομορφιά στο παιχνίδι. Η απλότητα με την οποία αγωνίζεται αλλά και η ικανότητα να «νικάει» κάθε αντίπαλη άμυνα τον έχουν κατατάξει στο πάνθεον των κορυφαίων που έχουν παίξει το παιχνίδι.

Τα χρόνια περνούν όμως και σταδιακά η κουβέντα για ενδεχόμενη απόσυρση από τα παρκέ ανοίγει όλο και περισσότερο. Και αν σε πρώτη φάση για τον Κάρι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα η φημολογία γίνεται όλο και πιο έντονη καθώς τα χρόνια περνούν.

Ο Κάρι μίλησε στο περιθώριο του All Star Game στην Ιντιάνα και φρόντισε να δώσει μια ατάκα που γέμισε με χαρά τους φαν τόσο των Ουόριορς, όσο και του αθλήματος συνολικά, καθώς ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί σύντομα, με τη.. φλόγα για ανταγωνισμό και μάχες σε υψηλό επίπεδο να παραμένει άσβεστη μέσα του.

«Κάνεις την ρουτίνα σου και έναν κύκλο ασκήσεων και αγκαλιάζεις αυτή τη διαδικασία. Τελικά έρχεται η ώρα που ξυπνάς και το σώμα σου και το μυαλό σου σου λένε πως ήρθε η ώρα για τη σύνταξη, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι καν κοντά στο να αποσυρθώ», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του ηγέτη των Ουόριορς, που έχει χαράξει τη δική του πορεία και έχει εδραιώσει την παρουσία του ως κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.